praktične & trendi

Jedan detalj daje im poseban šarm: Supruga Bojana Leksingtona ima farmerke kakve su vam apsolutno neophodne ovog proleća

0

Na jučerašnjem koncertu grupe Leksington bend, supruga frontmena ove grupe provela se sjajno, a za tu priliku je odabrala udoban i trendi stajling

Aleksandra Vasković, supruga Bojana Leksingtona
Aleksandra Vasković, supruga Bojana Leksingtonafoto: _mrs.vaskovic_, Instagram

Leksington bend sinoć je u beogradskoj Štark areni održao koncert za pamćenje, koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti.


Specijalna gošća bila je pevačica Aleksandra Prijović, a videli smo još mnogo popularnih ličnosti, iako je možda i najviše pažnje ukrala Aleksandra Vasković, supruga pevača ove grupe Bojana Vaskovića.


Aleksandra, inače lekarka, stigla je na koncert noseći u naručju njihovu ćerkicu Helenu i sjajno raspoložena, a za ovu priliku odabrala je jednostavan, udoban, ali veoma šik stajling.

Ona je odabrala dugački svetloroze sako, belu majicu kratkih rukava i s V-izrezom, trendi chunky patike, a najefektniji deo njenog modnog izdanja bile su farmerke.

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Vasković ponela je zvoncare od tamnog teksasa, model koji se širi u oblik zvona već od kolena, veoma upečatljiv i u stilu sedamdesetih, a poseban detalj su izrezi oivičeni nitnama u donjem delu nogavica zbog kojih pantalone izgledaju lepršavije.

 

Aleksandra Vasković, supruga Bojana Leksingtona
Aleksandra Vasković, supruga Bojana Leksingtonafoto: Antonio Ahel/ATAImages

U pitanju je vrlo praktičan model, koji naglašava obline i savršeno pristaje svakom tipu građe, a veoma je zahvalan za kombinovanje – izgleda sjajno s baletankama, cipelama, espadrilama, kratkim čizmama, kanađankama, sandalama...

 

Zvoncare Aleksandre Vasković
Zvoncare Aleksandre Vaskovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Zato su ovakve farmerke vrlo popularne u prelazno doba godine, a tako su efektne da vam je uz njih dovoljan jednobojni i bazični top ili blejzer.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

Kožne pantalone Rebel Vilson

 

makonda-tracker