preslatka

Romantično izdanje od kojeg nećete moći da odvojite pogled: Zendaja oduševila AUTFITOM na Koačeli

0

Prvi nastup uživo prelepe Zendaje nakon sedam godina ostaće upamćen po neverovatnoj energiji, ali i prelepoj suknji koja je inspirisana serijom "Eufrorija"

Zendaja
Zendajafoto: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Popularna pevačica Zendaja nastupila je na bini festivala "Koačela" pre nekolikio dana.

 

Ona se na sceni pridružila Labrintu kako bi zajedno otpevali su „Umorna sam“, koju je napisala kao koautor, i „Sve za nas“.

 

Za ovu priliku Zendaja je ponela romantičnu roze suknju na volanima koja je bila inspirisanu serijom "Euforija". Ispod prelepe haljine ona je ponela jednostavnu belu majicu bez rukava i time otkrila gde je pronašla ideju za taj nastup. 

 

 

Malena roze haljina otkrivala je njene kao izvajane noge. Celu kombinaciju upotpunila je vampirskim kožnim čizmama do kolena na pertlanje od Kristijana Labutina.

 

U svojim Instagram pričama sinoć, Zendaja se zahvalila publici na njihovim zaglušujućim vriscima i podršci kada je izašla na binu.

 

Zendaja u roze haljinici sa volanima oduševila publiku
Zendaja u roze haljinici sa volanima oduševila publikufoto: Michael loccisano / Getty images / Profimedia

 

- Ne mogu dovoljno da izrazim svoju zahvalnost za ovu magičnu noć - napisala je Zendaja.

 

- Hvala mom bratu Labrintu što me je pozvao i dao mi priliku da ponovo budem na bini. Vau, moje srce je tako puno, ne mogu da ti zahvalim dovoljno za ljubav koju sam dobio večeras, zbog koje su mi se svi živci istopili. Nadamo se da ćemo je uskoro ponovo videti na sceni - napisala je pevačica. 

 

makonda-tracker