wow!

Od nje ovog leta NEMA LEPŠE! Torbica koju nose i Anastasija Ražnatović i Severina Vučković svaki stajling čini NADMOĆNIM

0

Valentino Rockstud torbica Anastasije Ražnatović i Severine iz modnih snova!

anastasija ražnatović za ibicu je čuvala superfektne stajlinge
anastasija ražnatović za ibicu je čuvala superfektne stajlingefoto: Instagram/raznatovicanastasija

Kada su u pitanju devojke koje su modno nepogrešive na balkanskoj estradnoj sceni, među njima su definitivno Anastasija Ražnatović od Srpkinja i Severina Vučković od Hrvatica. Obe imaju sjajna rešenja bilo da je vrela letnja sezona, prelazno doba ili hladna zima, a u njihovom garderoberu nalazi se mnoštvo odevnih komada, kao i obuće i aksesoara, s potpisom vrhunskih dizajnera.

 

Stoga ni ne čudi da se jedan isti komad našao ovog leta u rukama obeju pevačica. 

 

U pitanju je moćni aksesoar koji je već godinama must have zaljubljenica u modu: Valentino torba!

 

Konkretno, govorimo o Valentino Rockstud torbicama koje su iz sezone u sezonu omiljene kod it devojaka, a i sam Valentino Garavani je za novu kolekciju '23. rekao: "Mislim... To je Rockstud!"

 

 

To svakako misle i Anastasija i Severina, pa su predstavile svaka svoj komad.

 

Anastasija je ponela prelepu torbicu u fantastičnoj lila nijansi, koja je hit svakog leta, a iskombinovala ju je uz letnju haoljinu sa cvetnim motivima:

 

Severina ima torbicu u prozirnoj formi, a nosila ju je pre nekoliko dana na odmoru na Visu i pre toga 2018. godine. S obzirom na to da je Severinin model torbice i pet sezona kasnije i dalje supertrendi i aktuelan, pevačici se definitivno isplatila kupovina!

 

 

makonda-tracker