slaže se uz dior

Nećete naći ništa udobnije i više trendi od ovoga! Severinina kimono-haljina savršena za plažu, izlazak ili čak crkvu

0

Severinin stajling na Korčuli spaja udobnost, trendove i kvalitetne materijale, a svideće se zaljubljenicama u modu

severina je tako stajliš u svakom momentu, pa i na letovanju!
severina je tako stajliš u svakom momentu, pa i na letovanju!foto: Instagram / Severina

Hrvatska zvezda Severina Vučković ovog leta ujedno i radi i uživa, a svaki slobodan momentar koristi kako bi ove dane provodila s porodicom, najpre sa sinom Aleksandrom.

 

Poznato je da s njim boravi na Korčuli, gde dele morske radosti, ali Severina deli sa pratiocima na Instagramu i trenutke s bine i trenutke izvan nje. Ona je podelila emotivnu priču o tome kako ju je mali Aleksandar molio da ubedi roditelje njegovog drugara da ih puste na Severinin koncert, a kao prava požrtvovana mama, Severina je to s radošću organizovala.

 

Ona i na svom Instagramu predstavlja pravu modnu inspiraciju za street style, a kako ima ukusa i stila, njene odevne kombinacije uvek su pun pogodak.

 

Ovog puta, imali smo prilike da vidimo šta je to nosila na Korčuli, a u pitanju je komad koji je nosiv u milion prilika, a opet veoma sofisticiran!

 

Naime, Severina je ponela kimono-haljinu, komad koji je ujedno veoma udoban, trendi i vrlo praktičan. Kimono je japanska tradicionalna nošnja, a kimono-haljine liče na ovu nošnju, ali odevene su u novo modernije ruho i zajedno čine idealan spoj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Ona je sa sinom posetila katedralu Svetog Marka u kimono-haljini Johane Ortiz, kolumbijske dizajnerke s adresom u Kaliforniji, a u pitanju je komad u beloj boji sa zelenim detaljima inspirisanim tropskim plažama.

 

 

Model se zove Happy Mystery, sašiven je od 100 posto prirodnog pamuka, pa je tako i vrlo lagan za nošenje. Severina ga je nosila u crkvi, ali u njemu možete i na plažu i u izlazak i u šetnju... Doslovno, gde god, a idealno stoji i ako nosite XXS ili XXl.

 

 

Inače, može se naći u prodaji po ceni od skoro 1000 dolara.

 

Severina je ponela uz haljinu obične bele japanke i belu Dior torbicu, kao i decentan nakit i sunčane naočare.

 

Bonus video

Severina u Bečićima:

 

 

makonda-tracker