neobično i moćno

KORSET-SAKO & superefektne pantalone : Jelena Karleuša je za reprizu Nove godine čuvala stajling iz modnih udžbenika

0

Jelena Karleuša ponela je vrlo interesantnu odevnu kombinaciju za reprizu Nove godine u Beogradu.

Jelena Karleuša nastupala je 1. januara uveče u Beogradu
Jelena Karleuša nastupala je 1. januara uveče u Beogradufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon novogodišnje noći u kojoj su mnoge domaće estradne zvezde pevale širom regiona, usledilo je i veče tzv. reprize, koja je takođe tradicionalno veselo veče za zabavu, baš kao i sam doček Nove godine.

 

Pevačica Jelena Karleuša reprizu Nove godine provela je pevajući i nastupajući u jednom poznatom prestoničkom hotelu, a, kako to uvek bude kada je ona u pitanju, spremila je posebno modno iznenađenje za sve.

 

Pred sam hotel došla je u fantastičnom autfitu, koji odstupa od kostima kakve obično nosi na nastupima, a zapravo je ovako obučenu prilično retko viđamo.

 

Mada se kasnije presvukla u kostim sa kristalima i šljokicama, Karleuša je prethodno ponela odličnu kombinaciju koja podseća i na svojevrsni lažni kombinezon, a na drugi pogled se čini da se sastoji iz oversized trendi pantalona i lažnog korset-sakoa.

 

Kombinacija Jelene Karleuše za reprizu Nove godine

 

Novinari i foto-reporteri su fotografisali Jelenu pri izlasku iz automobila u "početnom" stajlingu za noć 1. januara, a ponela je korset-sako, koji svakoj kombinaciji daje posebnu notu.

 

Reč je o crnom komadu koji isprva podseća na sako zbog kragne, ali u Jeleninom slučaju, zbog izreza u predelu dekoltea, nemoguće je nositi ga bez ičega ispod, pa je u ovom autfitu napravljen "kompromis" tako što je ispod njega ponela nude korset. Što se tiče donjeg dela kombinacije, Jelena je ponela oversized crne pantalone, koje fantastično kriju kilograme, daju efekat moći i nose se već sezonama.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Zanimljivo, ali Jelena ovakve odevne komade prilično retko nosi.

 

Ona je nosila i crnu torbu, sandale na nogama, a frizura joj je bila stilizovana u kombinaciju repu i holivudskih talasa.

 

Jelena Karleuša u 2024. godini ne planira da odustane od modnih iznenađenja
Jelena Karleuša u 2024. godini ne planira da odustane od modnih iznenađenjafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Što se tiče Jeleninog supruga Duška Tošića, ona je imala samo jedan komentar — da on nema komentar.

 

Duško već duže vreme nema komentar na mene — rekla je Jelena Karleuša.

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

JK kao prava diva na reprizi

 

makonda-tracker