kontrast sve pojačava

Umesto sakoa – zaboravljeni komad u duhu 90-ih! Stajling Tamare Vučić koji vam može poslužiti kao inspiracija

0

Prva dama Srbije za jedan važan sastanak odabrala je svedeno i veoma šik izdanje, idealno za formalne prilike

Tamara Vučić, prva dama Srbije
Tamara Vučić, prva dama Srbijefoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Prva dama Srbije Tamara Vučić podelila je na Instagramu da se sastala s direktorom Populacionog fonda Ujedinjenih nacija za Republiku Srbiju Džonom Кenedijem Mosotijem.


Kako je istakla, s njim je razmotrila pravce dalje saradnje, uz planove usmerene prema dobrobiti omladine, a oni su pozirali posle sadržajnog sastanka.


Poznata po veoma otmenom stilu, Tamara Vučić ponovo se opredelila za modnu klasiku i jednostavnost, a njen stajling sjajna je inspiracija za formalne prilike.

Prva dama odabrala je za ovu priliku upečatljivu kombinaciju koja ostavlja utisak crno-belim kontrastom, kao i krojem komada koje je ponela. Njen izbor bile su duboke poslovne pantalone širokih nogavica, model crne boje koji je kombinovala s jednostavnom belom košuljom dugih rukava.


Ključni deo njenog modnog izdanja je poslovni prsluk crne boje, efektan i jednostavan model s jednim dugmetom, koji upotpunjuje look dajući telu oblik peščanog sata. Ovakvi prsluci već nekoliko sezona su veoma popularni kao zamena za sako, a imaju izraženu šik notu i vrlo su zgodni za kombinovanje.

 

Tamara Vučić, prva dama Srbije
Tamara Vučić, prva dama Srbijefoto: tamara.vucic.serbia/Instagram

Poslovni prsluk – retro trend koji je ušao u klasiku


Prsluci su uvek poželjan dodatak u jesenjoj i zimskoj sezoni, bez obzira na kroj i materijal, a pre nekoliko godina vratio se klasični prsluk iz elegantnih odela kao it komad koji pojačava utisak otmenog autfita.


Ovi odevni predmeti bili su pravi hit još 90-ih, kada ih nisu skidale superzvezde poput Džulije Roberts.


Inspirisan starinskim muškim odelima, poslovni prsluk je svestran komad koji pruža sofisticiran izgled uz šta god da ga nosite! Može se kombinovati s elegantnim pantalonama, zatim s farmerkama, mini-suknjom, a duža varijanta izgleda odlično i u spoju s helankama.

 

Eva Longorija nedavno je nosila prsluk ispod sakoa
Eva Longorija nedavno je nosila prsluk ispod sakoafoto: Daniel Boczarski / Getty images / Profimedia

Često se nosi i na golo telo, kao što to čini Kendal Džener, ali najlepše izgleda uz jednostavnu belu košulju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

 

BONUS VIDEO

Ideje za nošenje šala

 

makonda-tracker