trendi

Izbegavajte ga ako NE ŽELITE da izgledate KRUPNIJE: Tijana Pečenčić ima stajling koji je rezervisan samo za MRŠAVICE

0

Džins nikada ne izlazi iz mode, ali je važno kako ga nosite, ako ne želite da postignete kontra efekat 

STAJLING TIJANE PEČENČIĆ NIJE ZA BUCE
STAJLING TIJANE PEČENČIĆ NIJE ZA BUCE foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumicu Tijanu Pečenčić mnogi su upamtili po ulozi Zimče u seriji Vojna akademija. Iako veoma popularna, naročito među mlađom populacijom, Tijana se ne pojavljuje često u medijima.

 

Ona vredno radi i to je ono što joj je najvažnije, a tek po neku priliku iskoristi kako bi medijima dala uvid u svoj život i ono što se u njemu deštava. Ona se nedavno pojavila na jednom prestoničkom događaju i nema ko je nije zapazio.

 

Mlada glumica ponela je pomalo neobičan autfit, koji je zaokupio pažnju svih okupljenih. Ovog puta ona se odlučila za farmerke širokog kroja svetle boje, koje definitivno moraju pažljivo da se nose.

Ovaj model farmerki može da stoji odlično devojkama koje imaju sitnu građu i idealnu liniju, ali isto tako na nekoj krupnoj devojci mogu da učine da izgleda još krupnije. 

 

TIJANA U IZDANJU KOJE NIJE ZA SVAKU ŽENU
TIJANA U IZDANJU KOJE NIJE ZA SVAKU ŽENU foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Tijana je uz njih ponela belu košulju sa predimenzioniranim cvetom kao modnim detaljem i dugački crni, strukirani sako koji je donekle izdužio figuru, pa je sve zajedno izgledalo trendi i urbano.

 

PREDIMENZIONIRANI CVET DAO JE DIZU ELEGANCIJE
PREDIMENZIONIRANI CVET DAO JE DIZU ELEGANCIJE foto: Antonio Ahel/ATAImages

Celu kombinaciju Tijana je upotpunila crnim čizmama na štiklu i kaišem u istoj boji. Čizme su dale dozu elegancije, a glumica je samouvereno pozirala pred okupljenim fotografima, srećna što ima priliku da bude deo lepe humanitarne priče koja je bila usmerena na decu koja žive u Prihvatilištu u Beogradu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Snežana Dakić otkrila u emisiji šta je Dakićizam

 

makonda-tracker