elegancija nad elegancijom

Ivanka Tramp je pronašla NAJČAROBNIJU HALJINU ZA DECEMBAR: Košta čak 3.500 $, ali besplatno nudi trik vredan pamćenja

0

Svake zimske pretpraznične sezone vraća nam se isti trend, a nekadašnja "prva ćerka" otkrila je veličanstven model 

Ivanka Tramp u srebrno-crnoj haljini
Ivanka Tramp u srebrno-crnoj haljinifoto: Gagik A / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ivanka Tramp, nekadašnja manekenka i savetnica njenog oca Donalda Trampa dok je bio na mestu predsednika Amerike, proteklih godina veoma je zapažena zbog svog stila, a ona je svedenoj eleganciji ostala odana i po izlasku iz Bele kuće.


Ipak, praznična sezona budi ono najkreativnije i najveselije u nama, pa je Ivanka sada podelila stajling inspirisan disko kuglom koji je odmah preplavio modne portale i definitivno nije nešto u čemu smo je mogli viđati proteklih godina.


Ona je prisustvovala otvaranju novog luksuznog hotela u Las Vegasu, gde se družila s Kim Kardašijan, Šer, Tomom Brejdijem i Silvesterom Staloneom, a za to je pripremila stajling kakav se definitivno ne viđa svaki dan.

1 / 5 Foto: Gagik A / Shutterstock Editorial / Profimedia

Izbor nekadašnje "prve ćerke" bila je kreacija modne kuće Monique Lhuillier koji na prvi pogled izgleda kao spoj crnog topa i srebrne suknje, a zapravo je elegantna dvobojna haljina.

Ivanka se odlučila za toaletu bez bretela i rukava, čiji je gornji deo samo široka crna traka, dok se struka ona pada do poda u vidu raskošne suknje srebrne boje.

 

Ivanka Tramp u crno-srebrnoj haljini modne kuće Monique Lhuillier
Ivanka Tramp u crno-srebrnoj haljini modne kuće Monique Lhuillierfoto: Jon Kopaloff / Getty images / Profimedia

Ova luksuzna večernja haljina košta skoro 3.500 dolara, izrađena od svile i viskoze, pruža šik izgled bez mnogo truda i zrači holivudskim stilom.


Srebrna boja – ultimativni decembarski modni trik


Često povezan sa prazničnim svečani događajima i vrlo zgodan za kombinovanje s nakitom, "srebrni trend" je prožet slavljeničkim raspoloženjem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)


Dizajneri su i ove godine srebrnim tonovima začinili svoje kolekcije, među njima Ferragamo, svojim seksi asimetričnim haljinama, i Coperni, uz pomoć svetlucavih srebrnih blejzera, dok je modna kuća Isabel Marant odabrala metalik pantalone za noćni provod.


Ovaj futuristički trend uvek ima svoje mesto u decembarskom stilu, pa se isplati uložiti u elegantan komad srebrne boje ili s detaljima u tom tonu jer možete biti sigurni da će se nositi i sledeće zime.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

 

Ne morate da idete tako daleko kao Ivanka Tramp, doduše, jer postoje mnogo ekonomičniji načini da iskoristite svu moć srebrne boje, ali njena ideja je nešto što vredi upamtiti – u kombinaciji sa crnom bojom izgledaće spektakularno!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako teče nova Trampova kampanja?

 

makonda-tracker