OD NJE OVO NISMO OČEKIVALI

Koja boja kose će biti apsolutni JESENJI TREND? Rijana pokazala frizuru koja bolje od botoksa SKIDA GODINE S LICA

0

Nekada je bila zanosna crnka, a sada dominira bojom koja će biti must have jesni 2023. 

RIJANA POKAZALA KOJA BOJA KOSE ĆE BITI NOVI JESENJI TREND
RIJANA POKAZALA KOJA BOJA KOSE ĆE BITI NOVI JESENJI TREND foto: Image Press / BACKGRID, Profimedia

Pevačica Rijana godinama slovi za jednu od najuspešnijih na svetskoj muzičkoj sceni. Osim blistave karijere koju gradi godinama Rijana je često u centru pažnje javnosti bila i zbog svojih smelih stajlinga

 

Sada, ponovo blista pred objektivima fotoaparata, ali ne zbog odeće, novih pesama ili svog braka sa Asap Rokijem već zbog nove frizure, koja je sve, samo ne očekivana.

 

Naime, Rijana se odlučila za promenu, koja je definitivno nešto o čemu priča svet. Ona je svoju tamnu kosu, po kojoj je godinama bila prepoznatljiva ofarbala u tamno plavu i time izazvala oprečne reakcije javnosti. 

 

 

I dok su jedni žalili za onom Rijanom kakvu su godinama poznavali, ima i drugih, koji smatraju da joj je ova boja vratila svežnu u licu i učinila da izgleda mladolikije nego da je u lice ubrizgala botoks. 

 

Nekome će se Rijanina promena dopasti, nekom ne, ali ono što je važno jeste da se ona u svojoj koži oseća dobro. To je i pokazala kada se pojavila na večeri u Santa Monici u prelepom crnom izdanju.

 

RIJANA PROMENILA BOJU KOSE I SVE ODUŠEVILA
RIJANA PROMENILA BOJU KOSE I SVE ODUŠEVILA foto: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Ona je ponela crnu trenerku od pliša, koju je iskombinovala sa prelepim crnim sandalama sa cirkonima, a kao šlag na tortu, sve je upotpunila dugačkim kožnim mantilom u crnoj boji i - sve oduševila.

 

Svi su primetili da je u poslednje vreme liniju dovela do savršenstva, a ova odevna kombinacija je idealna za sve one koji žele da se osećaju prijatno, opušteno, a  ipak tako trendi i moćno. 

 

Bonus video:

 

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda 

 

makonda-tracker