više od torbice

Anastasija je ima u više boja, a njena je — KLASIKA: Moćna torbica Cece Ražnatović koja je godinama san influenserki

0

Pevačica Svetlana Ražnatović za snimanje nove emisije "Zvezde Granda" birala je večno trendi stajling.

ceca ražnatović na snimanju emisije 'zvezde granda'
ceca ražnatović na snimanju emisije "zvezde granda"foto: Petar Aleksić

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović već nekoliko sezona učestvuje u emisiji "Zvezde Granda" kao član žirija, pa je neretko možemo videti kako dolazi u studio na Košutnjaku kako bi snimala emisiju zajedno s dobro poznatim kolegama.

 

Kao što je i očekivano, Ceca za svaku emisiju bira novi i uvek drugačiji stajling, a kad je u pitanju moda, ona ne greši.

 

U najnovijem izdanju za "Zvezde Granda", Ceca je birala all black autfit, koji skida kilograme i uvek je večno trendi.

 

Ceca je ponela dekoltiranu crnu majicu, ukombinovanu s crnom kožnom suknjom do kolena, a struk je naglasila kaišem u istoj boji.

 

1 / 6 Foto: Petar Aleksić

 

Ona je nosila i kombinaciju crnog i zlatnog nakita, dizajnerske naočare za sunce, crne cipele s upečatljivom platformom, ali zvezda stajlinga ovog puta bila je torbica.

 

Moćni aksesoar koji je Ceca ponela jeste čuvena Balensijagina torbica, model Hourglass, koji influenserke i zaljubljenice u modu naprosto obožavaju.

 

cecina hourglass torbica koju obožavaju mnoge dame
cecina hourglass torbica koju obožavaju mnoge damefoto: Petar Aleksić

U pitanju je torbica čiji dizajn je zasnovan na čuvenim prslucima Kristobala Balensijage iz pedesetih, koje je odlikovala nešto izraženija zakrivljenost, odnosno koji su vrlo odvažno naglašavali siluetu.

 

Strukturisana torbica Hourglass predstavljena je u okviru kolekcije za jesen 2019. godine, proizvodi se u više veličina, boja i dezena, a među stranim divama koje je obožavaju jesu i Kim Kardašijan, Hejli Biber, Majli Sajrus...

 

1 / 5 Foto: TheImageDirect.com/Profimedia

 

S druge strane, Cecina ćerka Anastasija Gudelj već nekoliko puta do sada nam je pokazala kako kombinuje svoje modele, pa, tako, znamo da ima zelenu, ljubičastu tašnicu...

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

Hourglass torbicu nosila je i Jelena Karleuša, a to nije prvi put da Ceca i Karleuša, uprkos ličnim nesuglasicama, pokažu da ponekad imaju identičan ukus za modu.

 

Bonus video

Ceca o Aleksandri Prijović

 

makonda-tracker