modna lekcija

Kejt Midlton u možda najlepšem odelu do sad do sada : Zimsko sivilo je NESTALO, KRALJEVSKA boja sve OPČINILA

0

Savršen izbor za sve prilike, koji obavezno treba da iskopirate 

KEJT U ODELU KOJE VRAĆA BOJE U ŽIVOT
KEJT U ODELU KOJE VRAĆA BOJE U ŽIVOT foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Princeza od Velsa, Kejt Midlton posetila je danas londonsku dečju bolnici Evelina. Kejt, koja je pokrovitelj Eveline London od 2018. godine, započela je posetu obilaskom novoosnovane jedinice. Ona je imala priliku da vidi ceo put kroz koji dete prolazi na dan operacije.

 

Takođe je razgovarala sa porodicama, osobljem i pacijentima i čula kako ovakav deo bolnice već pravi veliku razliku.

 

Tokom posete, Kejt se divila umetničkom delu sa svemirskom tematikom koji ukrašava prostoriju. Odabrano od strane osoblja i pacijenata, umetničko delo je u skladu sa temom prirodnog sveta glavne dečije bolnice.

 

Umetničko delo nije samo estetski prijatno, već stvara i prijatno okruženje za mlade pacijente.

 

Za ovaj specijalan dan Kejt je ponela moćno plavo odelo, koje se sastojalo od blejzera veoma modernog kroja i cigaret pantalona, koje su istakle njenu vitku liniju i duge noge.

 

Ispod sakoa ona je ponela džemper potpuno identične nijanse plave boje, a celu kombinaciju upotpunila je klasičnim, savršeno usklađenim salonkama sa veoma viskokom i tankom potpeticom. 

 

KEJT IMA MOĆNO ODELO O KOJEM ŽENE SANJAJU
KEJT IMA MOĆNO ODELO O KOJEM ŽENE SANJAJU foto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Njeno odelo se može pronaći u prodaji, a zahvaljujući interentu imali smo priliku da vidimo da je to deo čuvene Mekvin kolekcije.

 

Ovaj stajling će se činiti prilično poznato onima koji prate Kejtin stil. Ona poseduje isto odelo u brojnim bojama. Neke nosi sa cigaret pantalonama, druge sa pantalonama širokih nogavica.

 

KEJT MIDLTON U MOĆNOM ZELENOM ODELU
KEJT MIDLTON U MOĆNOM ZELENOM ODELU foto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Njen sako je šiven po poslednjim modnim trendovima, strukiran je i ima jedno dugme. Njegovi oštri reveri i zaobljeni porub laskovo definišu struk , a ugaoni džepovi sa preklopom su zaista apsolutni modni hit već sezonama.

 

Kejt je imala brojne javne i privatne posete Dečjoj bolnici Evelina u Londonu u poslednjih šest godina. Ona je posetila bolnicu prošle godine tokom proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete. Želela je da se sastane sa pacijentima, porodicama i osobljem koje nije moglo da se pridruži svečanostima tokom vikenda za praznike.

 

makonda-tracker