street style

ŠANEL IDE I UZ LEŽERAN STAJLING: Blejk Lajvli u najlepšem modelu najružnijih sandala

1

Jedna od najlepših glumica sveta pokazala je svetu kako izgleda street style izdanje po njenoj meri

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Birkenstok papuče i sandale su najudobniji, praktični i trendi hit već par sezona, a ovog leta je to takođe slučaj. Superudobna obuća koja se naziva i "tatinom", pa čak i "ružnom", mada je dizajnirana za žene, upravo je bila izbor čuvene glumice Blejk Lajvli.

 

Blejk je viđena u Njujorku u ležernom strit stajl autfitu. Ne viđamo je tako često u ovakvim izdanjima, ali i kada se pojavi najležernije moguće odevena, prikupi pregršt komplimenata i pogleda.

 

Lajvli se pojavila u letnjem izdanju: teksas šortsu i jakni od istog materijala, predimenzioniranoj pink košulji, a sve je zaokružila omiljenim sandalama "za svaki dan". U pitanju je glomazni model na čičak, koji uglavnom važi za — neugledan.

 

Chunky "tatine" iliti "ružne" sandale koje, u ovom slučaju, potpisuje modna kuća Šanel ovog leta su modni trend bez premca kada je u pitanju efektnost i istovremena udonosti. Ove sandale koštaju 2200 dolara, a model "ružnih sandala" može se nositi i uz sportske kombinacije, a kada je u pitanju Šanel, i uz nešto elegantnije.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

"Tatine sandale" predstavljaju savršenu kombinaciju stila i udobnosti, a Blejk to dobro zna! 

 

Prema rezultatima brojnih istraživanja, ovaj model sandala važi za jedan od najpoželjnijih i najpopularnijih komada obuće ovog leta, kada je ženska moda u pitanju.

 

 

 

makonda-tracker