kraljica jednostavnosti

Sad je jasno zašto i Ana Vintur obožava njen stil! Jelena Đoković u midi-haljini koja VAJA FIGURU i ističe SEKSEPIL

0

Savršen minimalistički stil koji neguje Jelena Đoković pohvalila je više puta i urednica čuvenog modnog časopisa Vog, Ana Vintur 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Supruga Novaka Đokovića, Jelena Đoković u poslednje vreme sve češće je u centru pažnje medija zbog svog savršenog modnog stila i odabira komada odeće koji su vanvremenski i koji se veoma lako kombinuju.

 

Jelena se večeras pojavila na prezentaciji violine od osmijuma, najvrednije nove violine na svetu, a koncert u Geozavodu odabranoj publici pisustvovala je sama, bez prisustva supruga Novaka Đokovića.

 

Ona obožava minimalistički stil, jednostavnost i drži se parole "više je manje". Retko kad pribegava nekim upečatljivim odevnim komadima, a jednostavne kombinacije postale su njen zaštitni znak.

 

Ovog puta Jelena se odlučila za midi crnu haljinu koja je bila pripijena uz telo i koja istakla njenu vitku liniju. Gornji deo koji je padao i otkrivao gola ramena, dao je celoj odevnoj kombinaciji dozu seksepila, kojoj je bilo teško odoleti.

 

Društvo na crvenom tepihu pravio joj je Stefan Milenković, koji je upriličio ovaj događaj i još jednom pokazao kakavim muzičkim talentom ga je darovala priroda.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Čelična ledi modnog sveta Ana Vintur u više navrata je razgovarala sa Novakovom suprugom Jelenom Đoković, nekada o odevanju, nekada o igri čuvenog asa. Ona je mnogo puta pohvalila njen stil oblačenja, pa ne iznenađuje što je Jelena i više puta bila u "Vogu".

 

Da je Novakova Jelena po ukusu slavne gospođe Vintur bilo je jasno još kad je portal "Vog" uvrstio gospođu Đoković među najlepše obučene dame Vimbldona.

 

Bonus video:

 

Jelena Đoković na koncertu Aleksandre Prijović u Nišu 


 

 

makonda-tracker