prelep par

Umesto haljine ULTIMATIVNI KOMAD koji nema rok trajanja: Lepa voditeljka blista uz supruga na crvenom tepihu u Beogradu

0

Samo 3 meseca od kad je postala mama lepa Tijana je pokazala savršenu liniju 

Tijana i Mihajlo uživaju u ljubavi
Tijana i Mihajlo uživaju u ljubavi foto: Instagram / tijanastoisavljevic

Poznati par Tijana Stoisavljević Milutinović i njen izabranik fudbaler Mihailo Milutonović pojavili su se večeras na jednom prestoničkom događaju i tom prilikom oduševili su sve prisutne. 

 

Oni su bili savršeno stilizovani, a ono što su svi premtili jeste to da lepa voditeljka ima savršenu figuru i liniju na kojoj bi joj pozavidele mnoge koleginice. 

 

Uprkos činjenici da se nedavno porodila Tijana izgleda sjajno, a društvo joj je ovog puta pravio suprug, fudbaler, Mihajlo Milutinović, koji takođe važi za jednog od naših najzgodnijih fudbalera.

 

 

Tijana se ove večeri odlučila za savršen krem komplet koji je bio  sačinjen od kratke suknje i sakoa, koji je vanvremenski komad koji nema rok trajanja i koji se može nositi gotovo tokom cele godine.

 

Uz njega voditeljka je ponela salonke sa veoma viskokom štiklom i torbicu u istoj boji kao što je bio kompet. Pored nje, savršeno stilizovan bio je njen suprug, fudbaler Mihailo Milutinović.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Njih dvoje su bili odlično raspoloženi, pozirali su pred objektivima fotoaparata  i još jedno su demantovali sve priče da njihova ljubav nije prava.

 

Podsetimo, ona i njen suprug, fudbaler Mihailo Milutinović su u julu ove godine dobili ćerkicu Kiaru. Oni su već 11 godina zajedno i važe za jedan od najlepših parova na domaćoj javnoj sceni.

 

Bonus video:

 

Koliko košta da se izda jedan album?

 

makonda-tracker