haljina kakvu morate nabaviti

Od dužine do BOJE — SVE je bilo OTMENO: Tamara Vučić je za kraj posete Pekingu čuvala savršen primer poslovne elegancije

0

Tamara Vučić je na kraju posete kineskoj prestonici pokazala šta znači poslovna elegancija.

tamara vučić je prethodnih dana boravila u kini
tamara vučić je prethodnih dana boravila u kinifoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Prva dama Srbije Tamara Vučić poslednjih dana je boravila u Kini zajedno sa svojim suprugom, predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, gde je pokazala još jedanput svoj istančan ukus za modu i prefinjen stil.

 

Svoju zvaničnu posetu priveli su kraju, a lepa prva dama je obišla Nacionalni muzej žena i dece u Pekingu.

 

Tom prilikom, kako je podelila na svom Instagramu, imala je priliku da razgovara sa gospođom Šen Juejue.

 

U pitanju je predsednica Svekineske federacije žena i potpredsednicom Nacionalnog komiteta Kineske narodne političke konsultativne konferencije, a razgovarale su o značaju osnaživanja mladih žena u Kini i Srbiji, ali i ostatku sveta.

 

Tamara Vučić je ovog puta birala prelepu i šik haljinu s nesvakidašnjim dezenom. Dominira burgundi nijansa, koja je svake jesenje sezone trendi i oličenje modnog luksuza, pa s njom nema greške.

 

Sam model haljine je sveden i elegantan, a ima čamac-kragnu, kao i puf rukave, što je doprinelo utisku sofisticiranosti.

 

 

Osim toga, ova haljina i kaiš na pojasu, koji ističe struk, a donji deo haljine se blago širi do predela ispod kolena. Midi-haljine odličan su izbor za sve prilike, poslovne i svečane, a vrlo efektne su sive cipele sa visokom potpeticom i detaljem u vidu mašne, što je zaokružilo čitav stajling.

 

Otmeno i s ukusom, kako smo i navikli od nje!

 

Pogledajte u galeriji neka od njenih novijih izdanja:

 

1 / 7 Foto: Pang Xinglei / Xinhua News / Profimedia

 

Bonus video

Obraćanje predsednika Vučića u Pekingu

 

makonda-tracker