zanosna

NEMA BOLJE modne opcije kada dođe oktobar: Sloboda Mićalović u stajlingu bez kog nema trendi jesenje sezone

0

Sloboda Mićalović zablistala je u provereno elegantnom stajlingu u čuvenom beogradskom pozorištu.

sloboda mićalović uvek je fenomenalno a jednostavno obučena
sloboda mićalović uvek je fenomenalno a jednostavno obučenafoto: Marija Mladjen/ATAImages

Na sceni Raša Plaović u Narodnom pozorištu u Beogradu održana je premijera drame Đorđa Lebovića "Lutka sa kreveta br. 21“, u režiji Egona Savina.

 

Mnoge poznate ličnosti prisustvovale su izvođenju ove predstave, a među srpskim glumcima u Narodnom pozorištu našla se i prelepa glumica Sloboda Mićalović.

 

Kada se Sloboda Mićalović pojavi na jednom javnom događaju, jedno je sigurno — biće obučena elegantno, trendi i u skladu s prilikom.

 

To se desilo i na premijeri "Lutke sa kreveta br. 21", a lepa supruga Vojina Ćetkovića birala je proverenu modnu formulu, idealnu svake jeseni.

 

Naime, za početak, osnovu Slobodinog autfita činila je crna haljina na jedno rame, s dugačkim rukavima, uvek dobar izbor koji uz prikladne detalje čini fantastično efektnu kombinaciju za sve prilike.

 

1 / 5 Foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Omiljen i večno trendi komad zaljubljenica u modu je kamel kaput, pa i sve njegove varijacije, a Sloboda je ponela kožni mantil u boji kože, koji je odličan izbor za jesenje dane.

 

Inače, boja kože u kombinaciji sa crnom bojom jeste spoj koji nikad ne izlazi iz mode, asocira na klasiku, eleganciju i vrlo lako se kombinuje. Uz to je Sloboda ponela veliku torbu, takođe u nude varijanti, od prevrnute kože.

 

sloboda mićalović u narodnom pozorištu
sloboda mićalović u narodnom pozorištufoto: Marija Mladjen/ATAImages

Jednostavno, praktično, ležerno i elegantno!

 

Bonus video

Sloboda Mićalović na moru

 

 

 

makonda-tracker