romantično i ležerno

Retko je viđamo u javnosti, ali uvek HIPNOTIŠE! Mini-haljina Sofije Rajović je JEDINI komad koji vam treba ove sezone

0

Glumica Sofija Rajović postigla je savršen izgled jednim jedinim modnim komadom.

Sofija Rajović na premijeri predstave 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u Akademiji 28
Sofija Rajović na premijeri predstave "Kako sam se nadala dobro se nisam udala" u Akademiji 28foto: Antonio Ahel/ATAImages

U beogradskoj Akademiji 28 sinoć je održana premijera "Kako sam se nadala dobro se nisam udala" u kojoj glavne uloge igraju Peđa Damnjanović i Nataša Aksentijević.

 

Mnoge kolege su se okupile da pruže podršku i pogledaju novu romantičnu komediju koja se pojavila na repertoaru, a među njima su bili i Vanja Ejdus, Ivana Dudić, Nina Seničar, a nama je najviše pažnje privukla Sofija Rajović, koju dugo nismo videli u javnosti s ozbirom da se zbog ljubavi preselila u Kanadu.

 

Glumica je za ovu priliku obukla jednostavnu krem mini-haljinu i apsolutno hipnotisala svojim ležernim, a snenim modnim izdanjem. 

Haljina je svojim prefinjenim materijalom i krojem privukla sve poglede, a gornjim delom je stvorila efekat kapuljače te odala utisak ležernog stila odevenja.

 

Haljina je imala V izrez i bila je ravnog kroja, koja je pri krajevima stvarala lagane nabore.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Deo oko ručnog zgloba je podsećao na blago podvrnute rukave, a mini dužina haljine je u sve ubacila malo razigranosti u ceo stajling.

 

Sofija je uz ovu haljinu, koja je bukvalno zračila romantikom, iskombinovala crne duboke čizme i ostavila sjajan utisak.

 

Uz ovo izdanje, Sofija je ponela veliku belu torbu sa interesantnim kaišem.

Iako se na fotografijama ne vidi jasno, može se primetiti da je lepa glumica kosu pokupila visoko u punđu ili pletenicu, a kao i u celom izdanju, težila je svedenosti i po pitanju šminke koju je minimalno nanela i istakla lepe crte lica. 

 

BONUS VIDEO

 

EVA RAS ŠOKIRALA IZJAVOM O MIKI ALEKSIĆU I MILENI RADULOVIĆ! Glumica ostavila voditelja bez teksta: Evo šta je imala da kaže

 

 

makonda-tracker