savršeno

Amal Kluni u izdanju u kojem nismo mogli ni da je zamislimo: Komplet u BOJI SEZONE je must have ako želite da ZAVODITE

0

Jedna od najharizmatičnijih žena sveta još jednom je uspela da oduševi sve 

foto: EPA /  CLAUDIO ONORATI
foto: EPA / CLAUDIO ONORATI

Lepa advokatica Amal Kluni godinama važi za jednu od najbolje obučenih žena širom Evrope. Nju često možemo videti u jednostavnim poslovnim kombinacijama, ali i onim zavodljivim, od kojih svima klecaju kolena.

 

Jedan takav komplet ponela je nedavno na jednoj gala večeri kojoj je prisustvovala sa svojim suprugom Džordžom Klunijem.

 

Za ovu priliku lepa Amal je ponela autfit koji nikada ranije ne bismo mogli da zamislimo na njoj. Veoma smeo dvodelni komplet u bordo boji sa šljokivama, otkrivao je deo stomaka i učinio da Amal izgleda poput boginje.

 

 

Ove sezone upravo bordo boja je apsolutni must have, a žene su jedva dočekale ovaj trend jer je praktičan i veoma se lako kombinuje.

 

Sličan komplet nedavno smo videli i na Tejlor Svift. Čini se da je ovaj komplet nešto što će tokom ove sezone pronaći svoje mesto u ormaru mnogih trendseterki, a zašto i ne bi kad je savršen za gotovo svaku večernju priliku.

 

Amal je svoj izgled upotpunila crnom kožnom jaknom, vanvremenskim klasikom svih stylish žena, koju je neobavezno prebacila preko ramena. 

 

 

Dozu šarma celoj kombinaciji dala je i mala crna kožna torbica, koja se savršeno kombinuje uz sve, od patika do visokih potpetica.

 

Reklo bi se da je Amal Kluni otišla korak dalje kada je njen staling u pitanju. U nastavku, u galeriji, se možete prisetiti nekoh njenih ranijih stajlinga, pa i sami procenite, da li vam se više dopada slobodnija ili svedenija Amal Kluni. 

 

Bonus video:

 

Nataša Bekvalac o provokativnom stajlingu 

 

 

makonda-tracker