dominira

Ovog puta je Jelenu ostavio u senci: Novak Đoković u izdanju o kojem priča ceo Beograd

1

Novak Đoković spojio eleganciju i sportsko odevanje i napravio bum na ulicama prestonice 

Novak Đoković stajlingom oduševio Beograd
Novak Đoković stajlingom oduševio Beograd foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naš najbolji teniser Novak Đoković godinama puni stupce domaćih i stranih medija zahvaljujući igri na teniskom terenu koja se ne pamti u istoriji tenisa. I dok on niže sportske uspehe, njegova supruga Jelena se bavi fondacijom koju Đokovići imaju, ali i radom sa čuvenim doktorom Mateom Gaborom. 

 

U poslednje vreme njih dvoje su uz adekvatne goste održali niz radionica na razne teme u više gradova u Srbiji i regionu. Danas je održano jedno i u Beogradu, a predavanju je prisustvovao i Jelenin suprug, Novak Đoković.

 

 

Nole i Jelena su se pojavili na beograskim ulicama pre nego što su uslikani u MTS Dvorani i svi su primetili da je Nole ovog puta oduševio sve savršenim stajlingom

 

On je za ovu priliku poneo sivi sako i belu majicu, koje je savršeno iskombinovao sa crnim pantalonama i modernim casual patikama u identičnoj boji kao što je bio sako,  Ovog puta se potrudio da izgleda savršeno, a njegov stajling je istovremeno bio elegantan i sportski. 

 

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Pored njega je blistala i Jelena, koja u poslednje vreme zaista izgleda sjajno, a čini se i da je poprilično radila na svom stajlingu, pa sad veliki broj žena s nestrpljenjem isčekuje svaku njenu novu odevnu kombinaciju, koja može da posluži kao inspiracija za gotovo sve prilike.

 

Jelena se ove večeri odlučila za belu midi suknju uskog kroja i jednostavnu narandžastu majicu bez rukava. Sve je upotpunila klasičnim salonkama krem nijanse i jednostavnom, dnevnom šminkom koja je istakla njene lepe crte lica. 

 

Njih dvoje su blistali zajedno i čini se da su sada, možda više nego ikada, upućeni jedno na drugo i da daju sve od sebe da svako od njih postigne maksimum na svim poljima života. 

 

Bonus video:

 

Šta majka Nataše Bekvalac kaže o njenom stajlingu?

 

 

 

makonda-tracker