neobične

Ako vidite lepše farmerke, JAVITE NAM! Ovaj model je preplavio društvene mreže, a žene kažu – STIŽE DIREKTNO IZ SNOVA

0

Među brojnim kolekcijama za proleće i leto 2024. koje su predstavljene ovih dana, jedan model farmerki se posebno izdvojio

Kakve farmerke će biti u modi sledeće godine?
Kakve farmerke će biti u modi sledeće godine?foto: Creative Lab/Shutterstock

Nedelja mode u Parizu donela nam je mnogo zanimljivih novina, a jedan od komada koji je preplavio društvene mreže bez sumnje su nesvakidašnje farmerke brenda Y/Project.


Dizajner Glen Martens kombinovao je obojeni teksas, neobične krojeve i predstavio kolekciju koja se efikasno poigrava time šta sve savremena moda može biti i još jednom pokazao svu snagu svog talenta.


Uz predimenzionirane bež kapute s kapuljačama i neobičnim komadima s prorezima, složenim kopčanjem i izobličenih kreacija, najviše se ipak priča o oversized farmerkama koje su sasvim novo viđenje vrećastih modela.

 

y/project farmerke za proleće i leto 2024. godine
y/project farmerke za proleće i leto 2024. godinefoto: Lucia Sabatelli/action press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedan od takvih komada su pantalone od svetlog džinsa, duboka varijanta koja pada do poda i izgleda vrlo udobno. Nesvakidašnji kroj podrazumeva talasaste konture već od struka, a one se postepeno utapaju u nogavice i stvaraju vrlo moćan wow efekat.

Manekenka je ponela ove farmerke u spoju s vrlo smelim topom, a svakako je dobra ideja kombinovati takve modele s kropovanim gornjim delom, u stilu početka dvehiljaditih, kada su baggy pantalone obavezno nošene s kraćim majicama.


Vrlo upečatljive farmerke samo su delić Martensovog poigravanja izlomljenim siluetama, a nesumnjivo ćemo uskoro videti mnogo slavnih devojaka u ovakvim pantalonama.

 

"Ovo sam čekala ceo život", "Lepše farmerke nikad nisam videla", "Konačno nešto u čemu ću se osećati udobno i trendi", "Ovo stiže direktno iz snova"... neki su od komentara na Tviteru.

 

BONUS VIDEO

Šangajska nedelja mode proleće/leto 2023.

 

makonda-tracker