inspiracija

Romantičan, trendi, a uz farmerke – ČISTA FANTAZIJA! Ivana Dudić ima najlepši KROP TOP koji ste videli ove sezone

0

Ni slučajno nemojte da dočekate leto, a da nemate sličan pink komad s karnerima!

Ivana Dudić je uvek modna inspiracija
Ivana Dudić je uvek modna inspiracijafoto: dudicivana/Instagram

Glumica Ivana Dudić uvek je odevena besprekorno, kakav god stil da prilika zahteva.


Kada se očekuje elegancija, ona je među najelegantnijima, street style kombinacije su joj neprevaziđene, a izdvaja se i kada bira sportski autfit. Sada nam je pokazala interesantan stajling za svaki dan, idealan za tople mesece, a utisak je fenomenalan.


Glumica je, naime, na Instagramu podelila fotografiju za koju je pozirala u liftu, odevena u vrlo atraktivne farmerke od svetlog džinsa. U pitanju je vrećasti i pocepan model, najpopularniji tokom prolećne i letnje sezone, koji je Ivana kombinovala s ultratrendi topom.

 

Njen izbor je kropovana majičica, vrlo efektan top svetloroze nijanse koji je u potpunosti prekriven karnerima.

 

Ivana Dudić u farmerkama i krop topu
Ivana Dudić u farmerkama i krop topufoto: dudicivana/Instagram

Zahvaljujući njima, model izgleda vrlo romantično i elegantno, dok mu boja daje dodatnu dozu ženstvenosti i vrlo šik izgled.


Kako je kombinovala ovaj krop top s farmerkama, glumica je postigla ležerniji i svakodnevni izgled, ali je lako mogla da ga ponese uz pink pencil suknju i bude spremna za večernji izlazak.


Romantične bluze sa naborima i karnerima uvek su jedan od najvećih trendova tokom proleća i leta, a zahvaljujući ogromnoj ponudi možemo ih naći u svim bojama i varijantama! Kropovane verzije su, svakako, najpopularnije proteklih nekoliko sezona, a uz mudar odabir boje – efekat je još bolji!

 

 

makonda-tracker