savršena

Krojena tako da ističe NAJBOLJE i skriva NEDOSTATKE: Džej Lo ima haljinu koja vraća SAMOPOUZDANJE i osmeh na lice

0

Spoj elegancije, prefinjenosti i udobnosti - ma savršena za sve prilike 

Džej Lo u haljini koja je čista magija
Džej Lo u haljini koja je čista magija foto: EPA / NINA PROMMER

Pevačica i glumica Dženifer Lopez pojavila se na ovogodišnjoj dodeli nagrada za lepotu u Los Anđelesu i za tu priliku ponela haljinu koja je savršen izbor za gotovo sve prilike.

 

Iako je kod nas kraj leta u Americi je i dalje sunčano i veoma toplo, pa ovaj njen letnji stajling i te kako ima smisla. Za ovu specijalnu priliku Džej Lo je ponela prelepu haljinu luksuznog dizajnera Bach Mai Resorta.

 

Bela haljina bila je prekrivena velikim brojem cvetića u crvenoj i ciklama boji. Cvetni print je godinama apsolutni hit svakog leta i čini se da ga se poznate dame teško odriču.

 

 

Svoj outfit je upotpunila parom sandala sa visokom potpeticom i odgovarajućim ružičastim detaljima. Dženifer je kosu podigla u čvrstu, elegantnu punđu, koja je savršeno upotpunila njen izgled.

 

Iako se ovog puta nije pojavila na crvenom tepihu, Dženifer je izašla na binu gde je fitnes preduzetniku i treneru Trejsi Anderson uručila nagradu za izuzetna dostignuća u fitnesu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Kasnije je podelila svoj neverovatan izgled na društvenim mrežama i čestitala fitnes guruu napisavši:

 

- Čestitam Trejsi.

 

Uprkos činjenici da gazi 6. deceniju života Dženifer Lopez izgleda sjajno, a više puta je za medije govorila da je tajna vitke linije i zategnute i zdrave kože u odabiru namirnica, ishrani i načinu života. Ona redovno vežba i trudi se da se kvalitetno i zdravo hrani. 

 

Bonus video:

 

Džej Lo obožava sitne pletenice 

 

 

 

makonda-tracker