suvi luksuz

"ŽUTA MAGIJA" na Novakovoj ruci oduševila svet: Na svetu postoji samo 250 komada, a od cene će vam se zavrteti u glavi

0

Srpski teniser nije poznat po ekstravagantnom ukusu, ali se za jednu svetsku zvezdu njegovog kalibra luksuz podrazumeva

Novak Đoković oduševio je ljubitelje satova novim primerkom koji je poneo
Novak Đoković oduševio je ljubitelje satova novim primerkom koji je poneofoto: EPA-EFE/Ana Escobar

Srpski teniser Novak Đoković, statistički najbolji u istoriji ovog sporta, ovih dana boravi u Italiji, gde prisustvuje Rajder kupu u Rimu.


Tu je imao priliku da pokaže svojim navijačima kako se snalazi kada teniski reket zameni golf palicom, a pre toga je dao intervju za Tenisku asocijaciju profesionalnih tenisera (PTPA).


Novak, koji je predsednik ove organizacije, govorio je o tome kako želi da pomogne slabije rangiranim teniserima i teniserkama, za šta se više puta zalagao u prošlosti.

 

Srpski sportista nije poznat kao neko ko preterano privlači pažnju svojim stilom, niti je mnogo ekstravagantan kada je moda u pitanju, ali obožava ručne satove, kao i njegova supruga Jelena, pa često menja modele koje nosi. On je, inače, već godinama zaštitno lice švajcarskog brenda Hublot, a sada je predstavio jedan od najupečatljivijih modela ove kuće.

On je, uz sportsku odevnu kombinaciju, poneo model Big Bang Unico Yellow Magic, koji je proizveden u ograničenoj seriji od samo 250 primeraka. Kako se navodi na sajtu ovog brenda, kućište sata ima 42 mm, a tu su i arapski brojevi i kazaljke u žutoj nijansi sunca, koji ističu mehanizam i stubni točak vidljiv kroz kristal.

 


Za ovaj ručni sat navodno je potrebno izdvojiti 28.300 dolara, a izrađen je od žute keramike, pa ne čudi što je dobio ime koje se prevodi – "žuta magija".

 

BONUS VIDEO

Ovako se prestonica Srbije klanja Đokoviću

 

makonda-tracker