kao iz bajke

Sačinjen od čistog kašmira, u boji koja briše godine s lica: Jelena Đoković u kompletu koji možete nositi 24 sata

0

Još jednom je pokazala da joj je udobnost na prvom mestu 

Jelena Đoković u kompletu koji ćete obožavati
Jelena Đoković u kompletu koji ćete obožavati foto: Antonio Ahel/ATAImages

Supruga Novaka Đokovića, Jelena Đoković, poznata je po jednostavnom stilu oblačenja i tome da voli da joj u garderobi koju nosi bude udobno i prijatno.

 

Gotovo sve njene odevne kombinacije su takve da u njima možete da budete celog dana i da ni u jednom prenutku ne poželite da ih skinete.

 

U jednom takvom izdanju pojavila se juče u Sarajevu na promociji filma "Mudrost traume" gde je držala panel diskusija sa istaknutim sturčnjacimo o značaju mentalnog zdravlja kod ljudi.

 

 

Za ovu priliku Jelena je ponela prelepi bebi roze komplet koji je sačinjen od čistog kašmira i toliko je udoban za nošenje da biste u njemu mogli da idete čak i na spavanje.

 

Majica sa 3/4 rukavima i malim, ali upečatljivim srcem u crvenoj boji na grudima i midi suknja od istog materijala savršeno su istakli Jeleninu liniju, ova boja je učinila da izgleda poput devojčurka. 

 

 

Uz sve ovo Jelena je ponela čizme od prevrnute kože u braon boji sa visokom štiklom koje su se savršeno uklopile uz ceo stajling i dale su dozu elegancije celoj kombinaciji. 

 

Kao i uvek, niko nije ostao imun na šarm lepe Jelene, a ona tokom cele večeri nije skidala osmeh s lica.

 

Bonus video:

 

Kako je Jelena uživala na koncertu Dina Merlina pogledajte u videu:

 

 

 

 

makonda-tracker