trendi i praktično

Kaput koji sužava liniju i pantalone koje je izdužuju: Megan Markl u autfitu koji ćete nositi od oktobra do aprila

0

Jedan ovakav komad i možete u njemu i na proslavu i na posao 

foto: EPA /  Remko de Waal
foto: EPA / Remko de Waal

Megan Markl je često inspiracija mnogim ženama kada je stil u pitanju. Njen ormar je pun trendi komada odeće koje bi rado ponele sve trendseterke.

 

Ona voli da nosi opuštene odevne kombinacije koje se lako kombinuju, a jednu takvu ponela je nedavno i oduševila je sve.  S prvim hladnijim danima sve oči uprte su u nju s isčekivanjem novih jesenjih stajlinga koje odmah možemo da iskopiramo. 

 

Megan je nedavno ponela svoj omiljeni kaput, koji je nosila i prethodnih sezona, a koji je savršen za sve žene sa oblinama.

 

 

Kada se pojavila na humanitarnoj zabavi održanoj na imanju glumca Kevina Kostnera, stil Megan Markl zasenio je sve prisutne.

 

Efektni vuneni kaput okoji podseća na pelerinu sa crnim naramenicama velikom mašnom u predelu struka idealan je za žene koje žele da postignu vizuelno vitkiju liniju.

 

Ovaj fantastičan komad je iz Karoline Herere kolekcije jesen/zima 2022. i Megan ga je i ranije nosila. 

 

 

Megan je upotpunila stajling Manolo Blanik cipelama, kao i elegantnim zlatnim minđušama, dok joj je kosa bila pokupljena u nisku punđu.

 

Svaki od ovih komada idealan je za prohladne zimske dane, a vrlo lako se može kombinovati i sa drugim komadima, zbog čega ih možete nositi od okrtobra do aprila. 

 

Crne pantalone su neprolazni trend, komad koji svaka žena ima u svom garderoberu. One uvek izdužuju liniju, pa ne iznenađuje što ga nose žene svih starosnih doba i konfekcijskih brojeva. 

 

 

Oči modnih trenseterki ostale su prikovane za ovu njenu kombinaciju i samo je pitanje vremena kada će se neka do njih pojaviti u istom ili sličnom izdanju, a zašto i ne bi kad je moderno, lepo, trendi i veoma praktično. 

 

Bonus video:

 

Ne cvetaju ruže Megan i Hariju, a evo i zašto:

 

 

makonda-tracker