trend jeseni

Izgledaju NADMOĆNO, a nisu skupe: Urbane pantalone Tamare Dragičević koje će ovog leta dominirati beogradskim ulicama

0

Modna lekcija Tamare Dragičević o spajanju urbanog i elegantnog veoma je jednostavna i zasniva se na modi devedesetih

glumice Tamara Dragičević i Nina Janković uvek ostavljaju utisak stilom
glumice Tamara Dragičević i Nina Janković uvek ostavljaju utisak stilomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

U Beogradu je, u jednom tržnom centru, juče održano svečano otvaranje jedne prodavnice poznatog brenda, koje je okupilo veliki broj poznatih ličnosti.


Videli smo više vrlo popularnih dama s naše jave scene, a najviše pažnje privukle su glumice i miljenice publike Aleksandra Janković Splića, Nina Janković, koja je izgledala vrlo otmeno u kratkoj prsluk-haljini, i njihova koleginica Tamara Dragičević.


Šarmantna glumica, koja nas je proteklih godina oduševila brojnim ulogama u serijama i pozorištu, opredelila se u ovoj prilici za trendi i mladalačko izdanje, koje je istovremeno i elegantno i vrlo urbano.

 

Tamara je ponela providnu bluzu uz telo, s umetnutim kratkim i crnim topom, ali glavna "zvezda" ovog stajlinga nesumnjivo su kargo pantalone.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Glumica je ponela maslinasti model blagog balon-kroja, duboke pantalone s efektnim džepovima kakve se vraćaju u modu svake jeseni.

 

Kargo pantalone kakve nosi Tamara Dragičević jedan su od vodećih trendova svake jesenje sezone
Kargo pantalone kakve nosi Tamara Dragičević jedan su od vodećih trendova svake jesenje sezonefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kargo pantalone su funkcionalne, udobne, imaju oštru urbanu crtu i lako se kombinuju, a dok su ranije bile rezervisane za svakodnevni stil i nošenje s patikama, sada mogu da se nose čak i s vrlo elegantnom obućom i bluzama, pa nije retkost videti kargo pantalone u spoju s košuljom i salonkama.

 

Tamara je nedavno isti model nosila tokom uživanja u Italiji, kada je ove pantalone kombinovala s kratkom belom majicom i prslukom.

 


U pitanju je najpopularniji trend u ženskoj modi iz devedesetih, koji su Britni Spirs i Kristina Agilera uglavnom kombinovale s krop topovima i atlet majicama. Tamara Dragičević ponela je ovaj komad baš tako, uz dodatak providne bluzice koja daje još urbaniji izgled ovom stajlingu.

 

Kargo pantalone kakve nosi Tamara Dragičević jedan su od vodećih trendova svake jesenje sezone
Kargo pantalone kakve nosi Tamara Dragičević jedan su od vodećih trendova svake jesenje sezonefoto: Antonio Ahel/ATAImages

BONUS VIDEO

Tamara Dragičević u emisiji Realna priča

 

makonda-tracker