praktično, a elegantno

Noge izgledaju duže, ali – uz udobnost! Ovaj modni trik Milke Forcan će posebno ceniti žene koje nisu ljubiteljke štikli

5

Ako niste ljubiteljka visokih potpetica i ne snalazite se na tankim štiklama, potrebna vam je obuća koja spaja udobnost sa svim prednostima takve obuće, a Milka Forcan pronašla je savršen par sandala

Milka Forcan na premijeri predstave '1984' u Beogradskom dramskom pozorištu
Milka Forcan na premijeri predstave "1984" u Beogradskom dramskom pozorištufoto: Amir Hamzagic/ATAImages

U Beogradskom dramskom pozorištu sinoć je održana premijera predstave "1984", zasnovane na istoimenom romanu Džordža Orvela, u režiji špansko-nemačke rediteljke Alije Luke.


Ovaj važan kulturni događaj za našu prestonicu okupio je veliki broj poznatih ličnosti, a jedna od najzapaženijih bila je prva dama Srbije Tamara Vučić, koja je odabrala vrlo šik autfit.


Jedna od poznatih dama koje su uživale u premijernom izvođenju predsave "1984" bila je i Milka Forcan, nekada najmoćnija žena u državi i desna ruka Miroslava Miškovića, koja se 2010. iznenada povukla iz posla.

 

Poznata po izuzetno otmenom stilu, Milka Forcan u svakoj prilici ostavlja utisak svedenim i upečatljivim odevnim kombinacijama, a sada se opredelila za vrlo jednostavan stajling čija su glavna zvezda sandale.

 

Milka Forcan na premijeri predstave '1984' u Beogradskom dramskom pozorištu
Milka Forcan na premijeri predstave "1984" u Beogradskom dramskom pozorištufoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Ona je pored okupljenih foto-reportera prošla u crnim cigaret-pantalonama i laganoj beloj tunici sa zvonastim rukavima, a najefektniji deo njenog stajlinga su praktične svetloplave sandale.


U pitanju je model italijanske modne kuće Valentino, model Rockstud, koji se izdvaja stabilnom blok-štiklom, sjajnim trikom da izgledate elegantno, vizuelno izdužite noge, a ipak zadržite udobnost koju pruža ravna obuća.

 


Ove sandale ukrašene su nitnama na kaišićima od kvalitetne teleće kože, a puna štikla je visoka 60 milimetara – sasvim dovoljno da postignete efekat štikli, ali bez mučenja na previsokoj i nestabilnoj obući.


Za ovaj model je, inače, potrebno izdvojiti 1.150 dolara, a nudi se i u crnoj, braon i nude nijansi.

 

BONUS VIDEO

Smart casual izdanje Ane Ivanović

 

makonda-tracker