dopada li vam se?

Ni bele, ni crne: Patike u OVOJ boji biće glavni trend jeseni 2023.

0

Boja patika koja daje i eleganciju i može se kombinovati uz skoro sve, a nije klasična bela ili crna, biće glavni hit ove jeseni!

bele i crne patike su klasik, ali ove sezone isprobajte kupovinu modela elegantnih srebrnih patika
bele i crne patike su klasik, ali ove sezone isprobajte kupovinu modela elegantnih srebrnih patikafoto: Maria Markevich/Shutterstock

Mada su bele patike svake godine broj 1 kada je reč o omiljenoj boji patika, ove jesenje sezone dobiće dostojnu zamenu, i to u vidu nijanse koja je veoma šik i može se kombinovati uz gotovo sve autfite koje ste nosili s belim patikama!

 

Modni stručnjaci složili su se u tome da, premda bele patike jesu svojevrsni klasik, te za njih uvek treba napraviti mesta u cipelarniku, što važi i za crne, ali poželjno je da nabavite novu trendi nijansu patika...

 

Reč je o srebrnim patikama, koja influenserke već obožavaju!

 

Mada se bele lakše kombinuju, iznenadićete se koliko se lako i dobro srebrne patike nose uz veliki broj autfita, što ležernijih, što s daškom elegancije.

 

Za to je zaslužna relativno neutralna srebrna nijansa, koja, opet, nosi nijansu glamura u sebi i zato se može prilagođavati svakoj prilici i izgledu.

 

 

Kako se one uklapaju u street style?

 

Lako!

 

Recimo, ako pitate Skandinavke, one obožavaju kombinaciju patika sa suknjama i haljinama, što je sve popularniji modni izraz i kod nas, a odlično idu i uz košulje i široke pantalone ili obične farmerice.

 

Perfektno idu uz bele pantalone...

 

Kao i uz crne!

 

 

Bonus video

Kako očistiti bele patike

 

makonda-tracker