praktične i prelepe

BACAJU U SENKU I NAJLEPŠE CIPELE SA ŠTIKLOM! Kraljica Leticija u patikama za svaku sezonu kakve svaka žena mora da ima

0

Iako je poznata po upečatljivom i pažljivo građenom poslovnom stilu, supruga španskog kralja i te kako ume da iskorači iz zone komfora i oduševi ležernijim izdanjima

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kralj Felipe VI i kraljica Leticija od Španije posetili su pre nekoliko dana prostorije Društva za agrarnu transformaciju u mestu San Martin de la Vega, a kraljeva izabranica odabrala je — u skladu s prilikom — nešto opuštenije izdanje nego što je to inače slučaj.


Za dan na imanju i druženje s domaćim životinjama, kraljica Leticija je pripremila udobnu kombinaciju crnih pantalona i upečatljive crne majice ukrašene belim kvadratima s potpisom brenda Hugo Boss (i to model Ferie!), ali je svakako glavna "zvezda" ovog stila obuća.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Bivša novinarka ponela je, naime, kožne patike crne boje koje su takođe marke Hugo Boss. Reč je o modelu koji je savršen za duže hodanje jer imaju debeo gumeni đon i ukrašen je sićušnim rupicama i logotipom. S obzirom na to da se ovako jednostavne i crne patike lako uklapaju u ostatak autfita i izuzetno su praktične, valjalo bi imati ih u svom cipelarniku u svakoj sezoni.

 

 

makonda-tracker