magnetski privlači poglede

Ove jeseni će influenserke tako MAMITI UZDAHE: Ćerka Sindi Kraford ima predlog kako da svima prodrmate tlo pod nogama

0

Manekenka Kaja Gerber pojavila se u haljini koja najavljuje vodeći trend ove jeseni u ženskoj modi

Kaja gerber, ćerka sindi kraford na dodeli nagrada soho house awards
Kaja gerber, ćerka sindi kraford na dodeli nagrada soho house awardsfoto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

U Njujorku je juče održana druga dodela nagrada Soho House Awards, na kojoj smo videli mnogo slavnih, uključujući englesku glumicu Emu Votson, modnu senzaciju Džuliju Foks, glumicu Emu Korin i mnoge druge uticajne devojke u svetu mode.


Najistaknutija je, prema pisanju modnih portala, bila manekenka Kaja Gerber, jedan od vodećih modela današnjice i ćerka žive legende modelinga Sindi Kraford.


Popularna lepotica, koja uvek osvaja nesvakidašnjim izdanjima ipak oslonjenim na klasičnu eleganciju, definitivno ume da ostavi utisak, a ovog puta joj je to pošlo za rukom efektnom haljinom midi dužine.

 

Kaja je odabrala lepršavi model s tankim bretelama, koji ima neobičan dublji izrez krojen tako da ipak ne otkriva previše. Toaleta se širi već ispod grudi, zahvaljujući čemu vizuelno "podiže" struk i čini da figura izgleda vitkije – što je trik koji nije neophodan Kaji Gerber, ali svakako vredi imati ga u vidu ako želite da sakrijete stomak i kukove od pogleda.

 

Pogledajte njene fotografije.

1 / 5 Foto: Arturo Holmes / Getty images / Profimedia


Ključni deo Kajinog autfita je boja njene haljine, jer se manekenka opredelila za tamnosrebrni model s metalik odsjajem, što je trend koji nam se iznova vraća svake jesenje i zimske sezone. "Metalik moda" na upadljivim srebrnim i zlatnim nijansama je bila i te kako prisutna na pistama pri predstavljanju kolekcija za proleće i leto: videli smo je na svemu od bluza, preko pantalona, do tašni na revijama brendova Nensi Dojaka, Bottega Veneta, Paco Rabanne, Valentino, Gucci, JW Anderson, Jason Wu...


Međutim, očekuje se da će jesen biti deo 2023. u kom će trend metalik odeće bukvalno zasijati u punom sjaju, a Kaja Gerber najavila nam je na šta bismo mogli da se ugledamo.

 

Kaja gerber, ćerka sindi kraford, na dodeli nagrada soho house awards
Kaja gerber, ćerka sindi kraford, na dodeli nagrada soho house awardsfoto: NDZ / StarMax / Profimedia

Manekenka je, inače, kombinovala ovu haljinu s cipelama meri džejn, jednostavnim crnim modelom sa štiklama, a nije preterivala s detaljima – ručni sat i lančići srebrne boje bili su sasvim dovoljni da pojača utisak.

 

 

BONUS VIDEO

Haljina Sofije Riči

 

makonda-tracker