nezaboravno izdanje

Romantična, klasična & OTMENA: Tamara Vučić je za posetu Kijevu spremila POSEBNU HALJINU i zasenila bračni par Zelenski

1

Prva dama Srbije posetila je Kijev i tom prilikom se sastala s bračnim parom Zelenski, a od ostalih prvih dama i gospode izdvojila se vrlo elegantnim stilom

Tamara Vučić, supruga Aleksandra Vučića, na Samitu prvih dama i gospode u Ukrajini
Tamara Vučić, supruga Aleksandra Vučića, na Samitu prvih dama i gospode u Ukrajinifoto: Vladimir Sindeyeve/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tamara Vučić prisustvovala je 3. Samitu prvih dana i gospode, koji se održava u Kijevu, a ovogodišnja tema je "Mentalno zdravlje: Otpornost i ranjivost budućnosti".


Prva dama Srbije sastala se tom prilikom, kako je istakla na Instagramu, s predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim i njegovom suprugom Olenom Zelenskom, kao i s prvom damom Estonije, partnerom predsednice Slovačke i suprugom predsednice Slovije.


Supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića odabrala je za ovu priliku vrlo šik izdanje, svojstveno njenom uobičajenom elegantnom stilu.

 

Njen izbor bila je otmena haljina midi dužine, model zatvorenog okovratnika i A-kroja, koji ima kratke rukave i odiše klasičnom elegancijom za sve svečanije prilike.

 

1 / 5 Foto: Ukrinform / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Prva dama Srbije, međutim, nije odabrala već viđen model, već toaletu koja je ukrašena efektnim 3D aplikacijama u obliku cvetova, koje daju određenu dozu romantike njenom izdanju.

 


Budući da je poznato da Tamara Vučić obožava aksesoare za kosu, i ovog puta je ponela jedan takav komad kao sjajan način da "začini" svoj stil, a izbor je pao na jednostavan rajf s belim biserima.

 

BONUS VIDEO

Stil prve dame Crne Gore

 

makonda-tracker