ide uz sve

Ova torba je PREDMET ŽUDNJE influenserki: Milica Pavlović na slavlju Ivane Pavković nosila pravo malo modno blago

0

Elegantna, svedena, damska, ova torba već neko vreme uživa kultni status među zaljubljenicama u modu

Milica Pavlović na proslavi prvog rođendana dece Ivane Pavković i Petra Mitića
Milica Pavlović na proslavi prvog rođendana dece Ivane Pavković i Petra Mitićafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Muzički i bračni par Ivana Pavković i Petar Mitić juče su upriličili veliku proslavu povodom prvog rođendana svojih sinova blizanaca Vojina i Vuka.


Pevači su okupili veliki broj zvanica, među kojima je bilo i mnogo pripadnika estrade, uključujući Svetlanu Ražnatović, Jelenu Kostov, Aleksandru Mladenović, Nemanju Stevanovića...


Jedna od najzapaženijih gošći svakako je bila pevačica Milica Pavlović, koja je za ovu priliku odabrala romantično i vrlo ženstveno izdanje.


Ona se pojavila u beloj haljini sa šlicem, dekoltiranoj i ukrašenoj rupičastim vezom, a iako je na njoj bilo svega – ničega nije nije bilo previše. Međutim, najviše pažnje privukla je njena tašna, jedan od najpopularnijih modela proteklih godina.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Milica je u ruci nosila torbu modne kuće Prada, nazvanu Saffiano leather, po najkvalitetnijoj telećoj saffiano koži, koja je zaštitni znak ovog italijanskog brenda.


Prada izrađuje mnogo modela od ovog materijala, a proteklih godina je prava zvezda tote tašna kakvu je ponela Milica Pavlović, strukturisana pravougaona torba sa šrafiranom teksturom i voštanom završnom obradom.

 

Prada Saffiano leather torbica Milice Pavlović
Prada Saffiano leather torbica Milice Pavlovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Njen dizajn je vrlo elegantan i sveden, a ima dvostruke ručke i odvojivi kaiš za nošenje za ramenu. Tašnu krasi reljefni logo PRADA Milan, kao i utisnuti metalni simbol ove kuće sa strane, a njena cena iznosi više od 2.400 evra.

 

 

BONUS VIDEO

Jelena Karleuša i Milica Pavlović u zanosnom plesu

 

makonda-tracker