bez greške

Ističe svu lepotu PRAVOG ŽENSKOG TELA i zrači elegancijom: Adrijana Lima na Mostri u haljini koja će ZAUVEK biti u modi

0

Kako izgleda telo zdrave žene ponosne na svoj izgled, ovih dana na Filmskom festivalu u Veneciji podseća brazilska manekenka Adrijana Lima

Manekenka Adrijana Lima na premijeri filma 'Ubica' na 80. Filmskom festivalu u Veneciji
Manekenka Adrijana Lima na premijeri filma "Ubica" na 80. Filmskom festivalu u Venecijifoto: Manfred Segerer / imago stock&people / Profimedia

U Italiji se trenutno održava 80. Međunarodni filmski festival u Veneciji, koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti iz sveta filma, muzike i modelinga.


Jedna od najzapaženijih je, kao i svake godine, brazilska manekenka Adrijana Lima (42), koja je, za razliku od prošlogodišnje Mostre, ovog puta došla bez verenika Andrea Lemera.

 

Ona je za jučerašnju premijeru filma "Ubica" Dejvida Vinčera odabrala crnu kreaciju koja oduzima dah i odiše duhom starog Holivuda.

 

Lima je na crvenom tepihu pozirala u crnoj toaleti koja prati liniju tela, ima čamac-izrez i duge rukave, a posuta je sićušnim šljokicama zahvaljujući kojima izgleda još elegantnija.

 

1 / 5 Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

U skladu sa svečanošću koja prati Festival, Adrijana je odabrala model sa efektnim šlepom, a kroj njene toalete odličan je ako želite da naglasite struk i sakrijete eventualni višak u gornjem delu zahvaljujući "slepi miš" rukavima.


Lepa Brazilka u potpunila je svoje izdanje bisernom oglricom i jednim masivnim prstenom, dok je kosu podigla u nisku punđu i izvukla nekoliko pramičaka koji joj uokviruju lice.

 

adrijana lima na premijeri na 80. mostri
adrijana lima na premijeri na 80. mostrifoto: Alberto Terenghi/ipa-agency ne / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

BONUS VIDEO

Kako se Adrijana Lima provodi uz srpsku muziku?

 

makonda-tracker