80. mostra

Venecija se zatresla pod njenim štiklama: 3 izdanja kojima je Olga podsetila zašto je među najlepšim Evropljankama

0

Čak i kada bira nešto manje zanimljiva izdanja, lepa glumica privlači pažnju, a pojavi li se u izvanrednoj haljini – sve ostale su nevidljive

Olga Kirilenko na 80. Filmskom festivalu u veneciji
Olga Kirilenko na 80. Filmskom festivalu u venecijifoto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

Francuska glumica i manekenka ukrajinskog porekla Olga Kirilenko jedna je od najzapaženijih na 80. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji, gde promoviše svoju novu mini-seriju "O novcu i krvi".


Svih 12 epizoda je prikazano u okviru maratona na Mostri, a boravak u Veneciji nekadašnja Bondova devojka iskoristila je da prisustvuje mnogim događajima i oduzme svetu dah svojom lepotom i elegancijom.


S obzirom na to šta smo sve videli od Olge proteklih godina, očekivanja zaljubljenika u modu bila su velika, a ona ih je pomalo razočarala pojavivši se na premijeri svoje serije u haljini iz resort kolekcije modne kuće Chanel za 2024. godinu.

 

U pitanju je crna toaleta s V-izrezom i naglašenim strukom, koja je ukrašena vezom u obliku koktela, palmi i disko kugli, svakako zabavna i interesantna, ali ipak malo u odnosu na ono na šta nas je navikla Olga Kirilenko. Međutim, njen šarm i prirodna lepota bili su dovoljni da glumica ostavi sjajan utisak.

 

Olga Kirilenko na 80. Filmskom festivalu u veneciji
Olga Kirilenko na 80. Filmskom festivalu u venecijifoto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na fotografisanju ranije tog dana, Olga je izgledala jednako svedeno u haljini tako svetle nijanse roze boje da na prvi pogled deluje belo. Zapravo je ona ukrašena belim vezom i jedva primetnim vertikalnim prugama, a u pitanju je savršeno izdanje za dnevne prilike.

 


Toaletu, inače, potpisuje Elie Saab, dok su bele sandale s visokim štiklama delo Rožea Vivijea, a nakit je izradila kuća Pomellato.


Nakon dveju zanimljivih haljina, Olga je za uživanje u čarima Venecije odabrala kombinezon, kojim je dodala malo začina svom stilu za 80. Mostru.

 

Olga Kirilenko na 80. Filmskom festivalu u veneciji
Olga Kirilenko na 80. Filmskom festivalu u venecijifoto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Reč je o modelu brenda MORV iz kolekcije Suffragettes, komadu koji je u gornjem delu pripijen uz telo, dok se nogavice od butina šire u oblik zvona i svojim psihodeličnim printom odiše duhom sedamdeseetih. Viseće minđuše, prirodni izgled i – spremni ste za dan u Veneciji!

 

BONUS VIDEO

Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji 

 

makonda-tracker