mostra 2023.

Damski, SUPERSTAJLIŠ, pod ruku s mužem: Amal Kluni među prvima stigla na Mostru i održala MODNU LEKCIJU

0

Prelepa Amal Kluni stigla je sa suprugom Džordžem u Veneciju uoči filmskog festivala koji čeka svet

amal i džordž proveli su leto u italiji, a sada su stigli u veneciju pred otvaranje mostre
amal i džordž proveli su leto u italiji, a sada su stigli u veneciju pred otvaranje mostrefoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Advokatica Amal Alamudin Kluni i njen suprug, slavni glumac Džordž Kluni, stigli su u Veneciju uoči 80. filmskog festivala, čuvene Mostre, koja se održava u ovom gradu.

 

Par je ovo leto proveo na jezeru Komo, u društvu svojih blizanaca, u privatnosti svoje vile i na jahti, gde su odmarali i uživali u kvalitetno provedenom porodičnom vremenu, a sada su pristigli u grad na vodi na provereno spektakularan način.

 

Naravno, Amal je, kao i uvek, u svakoj prilici bila besprekorno odevena. 

 

 

Naravno, kraljica ovog dolaska bila je Amal, koja čak i slavnog holivudskog šarmera baca u drugi plan kad se pojavi s njim. Ona je stigla u Veneciju šik obučena, s daškom glamura, u damskom stajlingu koji obara s nogu.

 

Amal je ponela belu haljinu A-kroja, bez rukava, dužine iznad kolena, sa crnim dezenom u vidu floralnih motiva, a uz to je iskombinovala slingback cipele, koje su pravi hit među damama koje nisu ljubiteljke štikli. Amal to jeste, ali za udoban put birala je nešto praktičniju i jednako elegantnu obuću. Uz to je savršen izbor bila i crna tašnica.

 

 

Par se držao za ruke i opet pokazao zašto i dalje važi za jedan od najzaljubljenijih i najskladnijih u svetu Holivuda... I najlepše obučen, pride!

 

 

Inače, advokatica poreklom iz Libana biće počastvovana nagradom Dajane fon Firstenberg za svoj globalni rad sa žrtvama čija ljudska prava su zloupotrebljena. 

 

Za ovaj par je Venecija posebno važna jer su se u tom gradu i venčali!

 

Bonus video

Amal Kluni u beloj haljini:

 

makonda-tracker