alien stil

Toliko su je očarale da je kupila DVA PARA: Vanzemaljske čizme Jelene Karleuše koje se smatraju modnim REMEK-DELOM

2

Skupocene čizme preko kolena koje je pevačica Jelena Karleuša nosila u okviru promocije svojih novih albuma već su pre dve sezone očarale modni svet i Vogue

Jelena Karleuša na promociji svojih novih albuma 'Alfa' i 'Omega'
Jelena Karleuša na promociji svojih novih albuma "Alfa" i "Omega"foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Jelena Karleuša definitivno je jedna od vodećih tema avgusta 2023, budući da je konačno obradovala svoje obožavaoce novim pesmama.


Ona je za nedelju dana objavila dva muzička albuma – "Alfu" i "Omegu", proslavila je 45. rođendan u velikom stilu, a potom priredila promociju za pamćenje na kojoj je okupila svoje saradnike, prijatelje, najpopularnije domaće influensere i predstavnike medija.


Poznata po stilu o kom se uvek priča, Jelena Karleuša nastavila je bira odevne kombinacije koje dižu buru na društvenim mrežama, a u skladu s njenom pesmom "Alien" dominira "vanzemaljska" estetika na kakvu su nas navikle svetske zvezde.

 

Među delovima njenog garderobera o kojima se najviše priča svakako su čizme brenda Windowsen, koje navodno koštaju oko 3.500 evra, a srpska pevačica nosila je već dve verzije. Najpre je za album "Omega" pozirala u belim čizmama preko kolena....

 

 

...a potom se na promociji pojavila u bež varijanti.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


U pitanju su visoke čizme pripijene uz nogu, čiji je najefektniji deo svakako đon – predimenzionirana platforma, još upečatljiviji vid trend masivne obuće. One su bile deo jesenje kolekcije za 2021. godinu, a smatraju se pravim modnim remek-delom. Bez sumnje su u skladu s time kako je Vogue opisao ovaj brend: on želi da se obučete kao seksi vanzemaljac!

 


Windowsen je modna kuća koju je pokrenuo dizajner Sensen Li i koji je bio pravo osveženje na modnoj sceni u tom trenutku. Nazvao je svoj brend po operativnom sistemu Windows, a poznat je po smelim i futurističkim kreacijama, vibrantnim i intenzivnim bojama i vrlo moćnom doprinosu visokoj modi.

 

BONUS VIDEO

Jelena Karleusa otkrila detalje o odnosi sa Duškom

 

makonda-tracker