kojoj bolje stoji?

Obe tako TRENDI, prelepe — i ISTO stilizovane: Modni sukob Džejle Ramović i Tamare Dragičević na crvenom tepihu Sarajeva

0

Mlada pevačica i popularna glumica stigle su u Sarajevo u istoj kombinaciji, s jednom malom razlikom

džejla ramović sijala je na sarajevo film festivalu u barbi kombinaciji
džejla ramović sijala je na sarajevo film festivalu u barbi kombinacijifoto: Damir Dervišagić

Mlada pevačica Džejla Ramović rodom je iz Goražda, a sinoć se pojavila u Sarajevu, na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala. Džejla je bila u društvu sestre Lejle i prijateljica, pa je objavila njihove fotografije uz opis SFF vibracije.

 

Na istom mestu gošća je bila lepa srpska glumica Tamara Dragičević, koja je takođe prošetala crvenim tepihom i pozirala okupljenim foto-reporterima.

 

Ništa ne bi bilo neobično u tome što su se obe devojke, sasvim slučajno, pojavile na istom mestu i isto vreme, ali zanimljivo je to što su one bile identično stilizovane.

 

 

Doduše, njihovi stajlinzi su imali neznatne razlike, ali krenimo redom!

I Džejla i Tamara su ponele elegantni kombinezon u barbi stilu, povučene barbi groznicom koja traje već nedeljama, koliko je prošlo od premijere istoimenog filma s Margo Robi.

 

Oba kombinezona su na jedno rame, ali postoji i mala razlika. Dok Džejla nosi elegantniju i raskošniju verziju ovog fenomenalnog odevnog komada, Tamarin kombinezon je nešto lepršaviji i ležerniji. 

 

 

Glumica je odabrala model čiji je gornji deo pripijen uz telo, dok se od kukova širi, pa su nogavice lepršave i postepeno se šire u stilu palazzo pantalona. Posebni detalji su nabrana tkanina u predelu grudi i jedna šira traka prebačena preko ramena, zahvaljujući kojoj izgleda još otmenije, a kosu je pustila da joj pada niz leđa. Džejla se pak odlučila za raskošnu holivudsku punđu, blještav dijamantski nakit i sve je začinila dozom pravog glamura.

 

Koja vam se više dopada?

 

Bonus video

Tamara Dragičević proslavila rođendan:

 

makonda-tracker