ultrašik

Tako lepa da je ima u DVEMA BOJAMA! Magična haljina Tamare Dragičević koja svaku devojku pretvara u DAMU & ZAVODNICU

0

Jednostavnog kroja, udobna i lagana, a vrlo šik i trendi, ova mini-haljina je sve što vam treba da izgledate i osećate se sjajno u toplim danima

Tamara Dragičević uvek je odevena za desetku
Tamara Dragičević uvek je odevena za desetkufoto: tamaradragicevic/Instagram

Srpska glumica Tamara Dragičević ne ume da pogreši kada je moda u pitanju, a letnja sezona je definitivno ona u kojoj najbolje pliva!


Stoga nas proteklih meseci zvezda filma "Toma" oduševljava interesantnim izdanjima, a ona je uvek na visini zadatka – bez obzira na priliku, pa ni kroj, boje, dezene...


Kada su u pitanju šare, glumica se drži jednostavnosti, pa tako ima i svoj omiljenu animal print, koji je do sad nosila u mnogo situacija.

 

Ipak, ovog leta nam je pokazala da jednako dobar utisak ostavljaju i tufnice, a primetili smo vrlo šik haljinicu za tople dane koju Tamara Dragičević ima u dvema varijantama crno-bele kombinacije.

 

Tamara Dragičević u beloj retro haljini sa crnim tufnama i prorezom u predelu grudi
Tamara Dragičević u beloj retro haljini sa crnim tufnama i prorezom u predelu grudifoto: tamaradragicevic/Instagram

Nakon što nam je pre izvesnog vremena pokazala kako se opušta u beloj haljini sa sićušnim crnim tufnama, a pre nekoliko dana je pozirala u istoj haljini crne boje koju krase bele tačkice!

 


Njen izbor je jednostavna mini-haljina koja prati liniju tela, ali nije pripijena i vrlo je zgodna za visoke temperature jer omogućava koži da diše.

 

Glumicu je opčinio model kratkih i nešto širih rukava koji ima okrugao i zatvoren izrez, ali je vrlo efektan zahvaljujući trouglastom prorezu u predelu grudi.

 

Jednostavno, udobno, trendi i može da se nosi uz bilo koji tip letnje obuće, od baletanki, preko espadrila, do sandala!

 

 

BONUS VIDEO

Tamara Dragičević u emisiji Realna priča

 

 

makonda-tracker