ponovo na odmoru

Uklapa se u svaki street style autfit: Barbi aksesoar Anastasije Ražnatović idealan za vrele dane u Atini

0

Anastasija Ražnatović doputovala je u Atinu, a za vreli letnji dan birala je glavni aksesoar u pink boji

anastasija ražnatović uživa u turističkim obilascima atine
anastasija ražnatović uživa u turističkim obilascima atinefoto: Instagram/raznatovicanastasija

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović nije se dugo zadržavala u Sevilji, španskom gradu u kom se nalazi njen dom i gde sada živi s verenikom, fudbalerom Nemanjom Gudeljom.

 

Kako su ona i Nemanja Gudelj su nerazvojni, a Anastasija mu je i najveća podrška na utakmicama, zajedno s njim otputovala je u grčku prestonicu Atinu, kako bi bila s njom dok traje finale Super Kupa.

 

Naravno, pored Anastasije bio je neizbežan vozač Rašid, a ona je objavila fotografiju iz privatnog aviona fudbalskog kluba Sevilja.

 

Nakon što su doputovali u Atinu, Anastasija se odmah uputila u turistički obilazak ovog predivnog grada, a prva destinacija bila je Akropolj. 

Anastasija se sama šetala po Akropolju, pa pokazala spektakularan pogled na celu Atinu, a privukao je pažnju modni detalj koji nije skinula celog dana tokom boravka u Grčkoj.

 

Naime, u svoje street style autfite za obilazak grada, Anastasija je birala pink kačket, u stilu barbi groznice, a u pitanju je model koji potpisuje luksuzni modni brend Celine.

 

1 / 6 Foto: Instagram/raznatovicanastasija

 

Kačketi su neizostavni tokom letnjih vrućina, pa je Anastasija birala potpuno stajliš aksesoar da se zaštiti u vreloj Atini.

 

 

Jednostavno, svedeno i pink, tu nema greške!

 

Bonus video

Anastasija i Gudelj na Ibici:

 

makonda-tracker