nesvakidašnji izbor

"Nije kostim za Noć veštica": Venčanica Anđelke Prpić bila je sve samo ne već viđena i dosadna

4

Kada je izgovorila sudbonosno "da", šarmantna glumica nije bila samo još jedna mlada u beloj haljnii balskog kroja. Naprotiv!

Glumica Anđelka Prpić uvek je savršeno doterana
Glumica Anđelka Prpić uvek je savršeno doteranafoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Popularna glumica Anđelka Prpić razvela se 2020. godine od dugogodišnjeg supruga Darija Prpića, a krah njenog braka privukao je mnogo pažnje u domaćoj javnosti.


Ona tada nije previše komentarisala navode medija, koji su tvrdili da je suprug bio neveran jednoj od omiljenih dama naše javne scene, a kada je prvi put progovorila o razvodu, istakla je da se ne odriče svoje prošlosti.


Bez obzira na trenutnu situaciju, okolnosti i dešavanja, ne odričem se svoje prošlosti, niti bih je sklonila i zaboravila. Naprotiv. Ne postoji nikakav teret koga ja sada treba da se oslobodim – istakla je tom prilikom Anđelka za Gloriju i dodala da je s bivšim suprugom i njegovom porodicom zadržala dobre odnose jer su na prvom mestu roditelji dečaka Jakše, koji je pre nekoliko dana proslavio 11. rođendan.

 

U međuvremenu, glumica se zaljubila u Marka Žugića, s kojim je ove godine dobila ćerku Čarnu i izgleda srećnije nego ikada.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Kako je i sama istakla, svoje prošlosti i života se ne odriče, niti želi da je zaboravi, pa tako na njenom profilu na Instagramu i dalje stoji fotografija s venčanja s Dariom Prpićem.


Nije kostim za Noć veštica nego svadba pre sedam godina na današnji dan – napisala je Anđelka u opisu fotografije koju je podelila 29. oktobra 2018. godine.


Kako vidimo na njoj, glumica je rešila da bude smela mlada, pa nije odabrala klasičnu venčanicu s korsetom i balskog kroja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

 

Njen izbor bila je je nesvakišdanja sako-haljina, krem model s efektnim belim reverima i rukavima 3/4 dužine. Venčanica je bila kratka, čime je u prvi plan istakla Anđelkine savršeno izvajane noge, a donji deo prekrivale su efektne trake od tila koje se produžavaju u zadnjem delu formirajući manji šlep.


Efektnu haljinu glumica je upotpunila aksesoarom za kosu koji je imao kratku mrežicu u stilu mini-vela, a sve je "zaokružila" burgundi salonkama s visokim štiklama i tamnozelenom pismo-tašnom.


Uz decentan buket raznobojnog cveća i širok osmeh – ništa joj više nije trebalo.

 

Dario i Anđelka Prpić na svom venčanju
Dario i Anđelka Prpić na svom venčanjufoto: PAPARACO LOV / SCREENSHOT/youtube

"Venčanica ti je prelepa", "Nekako... svetski", "Zgodna mlada", "Vrh"... komentarisali su njeni pratioci, koji nisu saglasni da je ovo izdanje slično kostimu za oć veštica.

 

 

BONUS VIDEO Anđelka Prpić u emisiji Realna priča

 

makonda-tracker