uvek stajlilš!

74 torbice — i SVE s istim potpisom luksuza: Pored Kejt, ova aristokratkinja važi za najstilizovaniju u porodici

0

Aristokratkinja Sofi, vojvotkinja od Edinburga, nosi torbice iste dizajnerke već godinama.

sofi, vojvotkinja od edinburga u svakoj prilici je tako stajliš
sofi, vojvotkinja od edinburga u svakoj prilici je tako stajlišfoto: EPA-EFE/Andy Rain

Pored Kejt Midlton, Sofi, vojvotkinja od Edinburga, važi za jednu od najstilizovanijih žena u Britaniji, a ujedno i članica britanske kraljevske porodice.

 

Njen stil, u globalu, odlikuju kvalitetni materijali i cvetni dezen, a odlučuje se za komade s potpisom Emilije Viksted, Suzane i Džejn Tejlor, ali kada su u pitanju torbice, na njenoj ruci uvek zasija samo jedan dizajner: Sofi Habzburg.

 

Torbe i torbice ove dizajnerke daju vojvotkinjinim stajlizima specifičnu notu, bilo kroz materijal, teksturu ili dezene, a obično su u kontrastu s njenim klasičnim stilom.

 

 

Sofi se retko viđa bez torbicu s potpisom njene imenjakinje, a navodi se podatak da nema manje od 60 različitih torbica, zapravo, navodi se podatak da ih ima čak 74!

 

 

Njena ćerka, ledi Luiz, prati modnu inspiraciju svoje majke i takođe nosi torbice s potpisom ove luksuzne dizajnerke. Njih dve su čak viđene da u istoj prilici nose identične torbice. Zanimljivo je da je ova dizajnerka, zapravo, njeno veličanstvo austrijska nadvojvotkinja, što je prepoznatljivo po ovom delu njenog imena "Habzburg". 

 

 

Kreirala sam tri torbe zato što nisam mogla da pronađem sebi neku zabavu i nešto što bi mi bilo interesantno. Nakon bezbroj molbi svojih prijatelja, odlučila sam da napravim biznis od toga — objasnila je Sofi, austrijska nadvojvotkinja i italijanska dizajnerka (i bivša manekenka).

 

 

Njen dizajn je imap svoj recept za uspeh, a brojne aristokratkinje, uključujući ledi Gabrijelu Vindzor i holandsku kraljicu Maksimu, danas su među njenim najlojalnijim klijentkinjama.

 

Što se tiče Sofi od Edinburga, Sofi od Habzburga je s njom povezana preko muža, vojvode od Edinburga Edvarda.

 

 

— Srela sam Sofi na venčanju, ona je videla moju torbicu i dopala joj se. Veoma mi je lojalna i ima veliki uticaj na prodaju kad nosi moj dizajn, posebno među Komonveltom — otkrila je Sofi od Habzburga.

 

Bonus video

Ruskinje uništavaju Šanel torbe:

 

 

makonda-tracker