savršeno za avgust

I sama je naziva HALJINOM SVOJIH SNOVA: Danijela Dimitrovska u mladalačkom izdanju za skupljanje lajkova

1

Lepršava, raznobojna, romantična, zabavna, a udobna i lagana, ova haljina spaja sve što vam treba od savršenog izdanja za leto

Danijela Dimitrovska na plaži
Danijela Dimitrovska na plažifoto: danijeladimitrovska/Instagram

Manekenka Danijela Dimitrovska spada u najpopularnije devojke na društvenoj mreži Instagram na našim prostorima, a ona se trudi da svakodnevno obraduje svoje pratioce ponekom fotografijom ili snimkom.


Sve što ona deli s fanovima obično je savršena modna inspiracija, a tako je i s poslednjim stajlingom koji je pokazala na Instagramu i koji ima sve što očekujete od idealnog letnjeg modnog izdanja.


Danijela Dimitrovska ove letnje sezone najradije nosi haljine, a do sad smo je videli u više modela različitih dužina, dezena i krojeva.

 

Poslednja koju je ponela je vrlo jednostavna, a ipak – ultraefektna.

 


Ona je pozirala u mini-haljini tamne boje, koju krasi sitan cvetni dezen u roze tonovima. reč je o modelu koji otkriva ramena, pripijen je u gornjem delu, ima duge i lepršave rukave, a suknja je sastavljena od nizaa razigranih karnera.


Haljina mojih snova – napisala je Danijela na engleskom jeziku, a njeni pratioci su saglasni da izgleda savršeno.


Danijela Dimitrovska je ove sezone više puta nosila haljine s floralnim motivima, a najpre se pojavila u bakovitoj kreaciji s dubokim šlicem, kratkim puf-rukavima i srcolikim dekolteom...

 


...nakon čega smo je videli i u trendi haljini za plažu asimetričnog kroja.

 

 

Danijela Dimitrovska poznata je po izuzetnom stilu, a u galeriji ćete pronaći još neke njene interesantne odevne varijante.

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

 

BONUS VIDEO Danijela Dimitrovska u emisiji Ralna priča o razvodu od Ognjena Amidžića

 

 

makonda-tracker