pre-le-po!

I za dan, i za noć — MODNO NEPOGREŠIVA: 2 letnja stajlinga Amal Kluni zbog kojih je bila NAJLEPŠA na jezeru Komo

0

Advokatica Amal Kluni nepogrešiva je kad je u pitanju moda, a na jezeru Komo blistala je kao modna ikona!

amal kluni odiše dobrim stilom i na odmoru, a letuju na jezeru komo
amal kluni odiše dobrim stilom i na odmoru, a letuju na jezeru komofoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Avgust je uveliko stigao, što znači da će kraljevska porodica prebaciti prebivalište u zamak Balmoral, Kardašijani će otputovati na Karibe, a porodica Kluni već je stigla u svoju 100 miliona vrednu oazu na jezeru Komo!

 

Amal i Džordž Kluni s decom Aleksandrom i Elom stigli su u Italiju pre nekoliko dana, a čini se da paparaci ne miruju u pokušajima da ih uhvate i vide kako provode vreme.

 

Mada je Džordž Kluni jedan od najpoznatijih glumaca današnjice, blizanci Aleksandar i Ela, koji su nedavno napunili 6 godina, preslatki su, ali verovatno najviše pažnje privlači upravo mama: božanstvena advokatica Amal, jedna od modnih boginja.

 

Osim što je ukrotila zakletog neženju i neverovatno je uspešna u svom poslu, Amal Kluni važi i za jednu od modnih ikona (nezvanično).

 

Bilo da je u pitanju poslovna elegancija ili glamur za crveni tepih ili izlaske, nema sumnje da Amal uvek ubode pravo u modnu metu. Deluje i da joj italijansko sunce posebno godi, tako da je, u par prilika koliko je bila uslikana, uspela da pokaže fantastičan stil za svaki dan ili za noć.

 

Nju su najpre uslikali na romantičnoj večeri u Grand Hotel Tremezzo sa suprugom Džordžem u nedelju veče.

 

amal kluni u metalik pako raban haljini sa suprugom na večeri
amal kluni u metalik pako raban haljini sa suprugom na večeri foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Amal je nosila mini-haljinu metalik srebrne boje, dekoltiranu i na bretele, a u pitanju je model koji potpisuje Pako Raban. Srebrna Amalina haljinica odiše seksepilom i stilom sedamdesetih, a ona je uz nju ponela srebrne štikle, dijamantske minđuše, a na noktima se sijao crveni manikir. Amalina haljina trenutno je snižena, a dok njena cena inače iznosi preko 3000 dolara, sada košta 1570 dolara. Za nju — prava sitnica.

 

 

Amal i inače voli metalik haljine i disko stil, pa se u sličnim autfitima pojavljivala više puta tokom prethodne godine.

 

Amal je na jahti sa svojom porodicom uslikana preko dana, dok su uživali, a nosila je mini-haljinu crne boje, brenda Alaia, a uz nju je ukombinovala espadrile, koje inače nismo viđali da nosi i tašnicu od zmijske kože. Tu je i glavni aksesoar sezone, koji nose i Kejt Midlton i Jelena Đokovićšešir!

 

1 / 5 Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Bonus video Amal Kluni:

 

makonda-tracker