wow!

Uz jedan poseban trik — moći će da ih nosi CELE ZIME! Magične sandale Jelisavete Orašanin koje se transformišu u sekundi

2

Jelisaveta Orašanin Teodosić ima fenomenalan model sandala koje se transformišu u čizme i mogu se nositi cele godine!

jelisaveta orašanin uvek je stilizovana za desetku, a njena obuća je san snova
jelisaveta orašanin uvek je stilizovana za desetku, a njena obuća je san snovafoto: Printscreen/Instagram/jagodenamagli

Srpska glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić nedavno je iskusila veliku promenu, pa se s porodicom iz Bolonje ponovo preselila u Beograd, jer je njen suprug, košarkaš Miloš Teodosić, prešao u KK Crvena zvezda.

 

Nakon što su se oprostili od Italije, Jelisaveta se uputila na letovanje, pa su njeni pratioci na Instagramu mogli da uživaju — i vizuelno i s modne strane — u njenim stajlinzima za plažu i kupaćim kostimima koje nosi ovog leta.

 

Lepa glumica je pre par dana otišla na jednu zabavu, gde se odlično provodila s prijateljicama, a okačila je nekolicinu fotografija na kojima poziraju kraj bazena i evidentno uživaju u proslavi.

 

Jelisaveta je za ovu priliku obukla šik stajling s notom urbane elegancije, idealne za leto, a ponela je midi-suknju s vrtoglavo dubokim šlicem, koju je ukombinovala s belim topom na deblje bretele. Uz ovakav stajling idealno idu sandale, a Jelisavetine su multipraktične iz više razloga.

 

 

U pitanju su crne sandale sa zlatnim lancem kao efektnim detaljem i ovakav model obuće savršen je za svako leto i bezbroj kombinacija, ali ove konkretno mogu da se nose i zimi! 

 

Naime, Bottega Veneta lansirala je čizme-sandale, koje se, u zavisnosti od godišnjeg doba, mogu nositi i kao jedna i kao druga obuća. Kada dođe zima, imaju specijalan kožni dodatak koji se umetne u sandalu i onda izgledaju kao čizme!

 

Mogu se naći po ceni od oko 1800 dolara i nema sumnje da su isplativa investicija onome ko može da ih priušti, jer dobija o jednom trošku obuću za više godišnjih doba.

 

 

Bonus video

Jelisaveta Orašanin na Maldivima:

 

makonda-tracker