dopada li vam se u ovom stilu?

Odlučila se za sitnu, ali BITNU PROMENU: Najtužnija evropska princeza ponovo SIJA, a njeno novo izdanje će vas očarati

0

Dugo nazivana najtužnijom, Šarlin od Monaka je u poslednje vreme sve češće nasmejana i jednostavno zrači, a njeno raspoloženje ogleda se u promeni u stilu za koju se odlučila

Princeza Šarlin od Monaka
Princeza Šarlin od Monakafoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Princeza Šarlin od Monaka i princ Albert II prisustvovali su tradicionalnoj 74. gala večeri u organizaciji Crvenog Krsta u subotu uveče, a supruga kneza od Monaka ponovo je oduševila izgledom.


Ona je za ovu priliku odabrala haljinu očigledno inspirisanu stilom nevesta, sve s ljupkim buketom u ruci, a u pitanju je drapirana bela toaleta maksi dužine.


Kako spekulišu modni znalci, najverovatnije je u pitanju kreacija modne kuće Akris pravljena specijalno za nju, budući da je u pitanju njen omiljeni brend, s kojim ima sjajnu saradnju.

 

Haljina je ukrašena nizovima sićušnih kristala i providnim dugim rukavima i izgleda vrlo glamurozno, a princeza Šarlin upotpunila je svoje izdanje visećim minđušama s dijamantima i safirima.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

 

Reč je o dizajnu francuske juvelirske kuće Van Cleef & Arpels, čije modele princeza od Monaka nosi često i rado.

 

S njima je, inače, bila i Kamij Gotlib, ćerka Albertove sestre princeze Stefani.

 

  • Nova frizura princeze Šarlin


Iako je u pitanju još jedno zanosno izdanje, najviše pažnje privukla je frizura supruge princa Alberta. Poznata po tome što je u više navrata brijala glavu u undercut stilu, Šarlin je nakon dužeg nošenja vrlo kratke kose očigledno rešila da je pusti. Ona je kosu podelila na razdeljak sa strane i blago zalizala, ali je poneki pramičak padao preko ušiju, a uz to odnedavno ima vrlo efektnu čokoladnu nijansu.

 

Princeza Šarlin i princ Albert od Monaka na 74. gala večeri Crvenog Krsta u Monaku
Princeza Šarlin i princ Albert od Monaka na 74. gala večeri Crvenog Krsta u Monakufoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Poznato je da se Šarlin od Monaka odlučivala za vrlo kratku kosu kad god je imala neke teške situacije u privatnom životu.

 

Proteklih godina je to činila u više navrata, najpre kada su se pojavile glasine o još jednom vanbračnom detetu njenog supruga, a zatim i dok se u Južnoafričkoj Republici borila protiv misteriozne bolesti.

 

 

BONUS VIDEO Frizura za princeze

 

makonda-tracker