zaljubljenice u modu su uzdahnule

Skrivaju stomak & daju stajlingu dozu GLAMURA: Tamara Dragičević ima pantalone koje su ULTIMATIVNI letnji trend

0

Pantalone Tamare Dragičević idealne za leto 2023.

Tamara Dragičević je poznata kao uvek stilizovana glumica
Tamara Dragičević je poznata kao uvek stilizovana glumicafoto: Printscreen/Instagram/ tamaradragicevic

Glumica Tamara Dragičević odavno je dobila nezvaničnu modnu titulu jedne od najstilizovanijih Srpkinja na domaćoj javnoj sceni.

 

Njen stil "šeta" od urbanog i ležernog do elegantnog, u skladu s prilikom, ali apsolutno uvek zna kako da detaljima, aksesoarima i trendi modnim komadima svaki stajling učini zapaženim i podigne ga na viši nivo.

 

Tamara je sve bolja i bolja kad je u pitanju moda, a njena najnovija modna kombinacija vredi da bude iskopirana i postane hit leta!

 

 

Naime, glumica i supruga Petra Benčine objavila je jednu letnju, morsku fotografiju, bez šminke, ali u supertrendi kežual stajlingu.

 

Glavna zvezda glumičinog autfita jesu sedefaste pantalone s visokim strukom, bez kojih ne bi trebalo da ispratite leto 2023!

 

1 / 8 Foto: tamaradragicevic/Instagram

 

One su prilično jednostavne, ali imaju vau efekat zbog specifične nijanse.

 

 

One skrivaju stomak, a fenomenalno se uklapaju uz razne bluze ili majice ili krop-topove, a Tamara ih je ukombinovala uz krop-košulju u nijansama plave i bele, s vezivanjem s prednje strane i V-izrezom. 

 

 

Pantalone su toliko efektne da ne traže nikakve posebne dodatke i aksesoare u stajlingu, a Tamara je samo ponela decentan nakit uz njih.

 

 

Bonus video:

 

makonda-tracker