tako praktičan

1 kombinezon za desetine različitih stajlinga: Tamara Dragičević ima prolećni komad za kojim će Beograđanke poludeti

0

Ako vam je udobnost na prvom mestu ovaj kombinezon će vas oduševiti 

foto: Instagram / tamaradragicevic
foto: Instagram / tamaradragicevic

Naša mlada glumica Tamara Dragičević u poslednje vreme postala je mnogim ženama uzor kada je oblačenje i nega kože u pitanju.

 

Ona pretenduje da nosi odevne kombinacije koje su praktične, udobne i koje se lako mogu prilagoditi svakoj prilici. Ovog puta bila je učesnica na jednom prestoničkom događaju i ponela je jedna odevni komad koji žene godinama lude.

 

Kobinezoni su must have odevni komad, i svaka žena bi u svom ormaru trebalo da ima barem jedan. Najpoznatija osoba koja je od nošenja kombinezona napravila iconic look je top model Jerry Hall, bivša žena čuvenog rock muzičara Mika Džegera.

 

 

Ona je svoje obline znala kako da istakne uskim mrežastim kombinezonom, ali ukoliko vam nije prijatno da se “utegnete”, i slobodnije varijante kombinezona su uvek in.

 

Tamara Dragičević u zelenom mint kombinezonu
Tamara Dragičević u zelenom mint kombinezonufoto: Instagram / tamaradragicevic

 

Tako je i Tamara ponela jedan u mint boji koja već pretenduje da postane pravi letnji hit. Kroj ovog kombinezona je takav da on savršeno stoji svim ženama.

 

Tamara Dragičević zna koja boja je apsolutni hit ovog leta
Tamara Dragičević zna koja boja je apsolutni hit ovog leta foto: Instagram / tamaradragicevic

 

Dozu elegancije dale su mu široke zvonaste nogavice, a bele patike su ceo autfit učinile opuštenim i savršenim za sve dnevne događaje. 

 

Tamara Dragičević oduševila Beograd prelepim mint zelenim kombinezonom
Tamara Dragičević oduševila Beograd prelepim mint zelenim kombinezonom foto: Instagram / tamaradragicevic

 

Uz sve to ona je ponela i malu krem torbu koja je učinila da izgleda savršeno. Kao i uvek mlada glumica se zadovoljno smeškala dok su svi okupljeni s pažnjom gledali u njen najnoviji stajling. 

 

 

makonda-tracker