tako nežna

Urbano i moderno, savršeno za paklene letnje dane: Anastasija Ražnatović u haljini u kojoj ni na + 40 nije vruće

0

Tokom letnjih vrućina haljine su broj jedan, a čini se da ih Anastasija obožava 

foto: Instagram / anastasijaražnatović
foto: Instagram / anastasijaražnatović

Popularna pevačica Anastasija Ražnatović prethodnih dana plenila je pažnju medija svojim fotografijama i objavama na društvenim mrežama, u kojima su glavne zvezde bili ona i njen momak Nemanja Gudelj.

 

Nakon što je izgubila bebu, Anastasija se na kratko povukla sa Instagrama, a onda je odlučila da smogne snage i krene dalje.

 

Nemanja Gudelj i ona su krenuli na putovanje po raznim zemljama, a onda su se vratili u Španiju, odakle je ona podelila fotku iz jednog restorana i tom prilikom oduševila sve fanove. 

 

 

Anastasija uživa u letnjim visokim temperaturama i trudi se da ih prevaziđe tako što bira lagane letnje komade, a haljine su na temperaturama + 40 definitivno najbolji izbor. 

 

Jednu takvu, cvetnu, nežunu ponela je i ona danas, a osim haljine poznatog svetskog brenda Anastasija je ponela i prelepu Valentino torbu čija cena je više hiljada evra. 

 

 

Budući da joj je Nemanja pružao svu potrebnu ljubav i podrušku, zajedno su prevazišli sve teške trenutke i skupili su snagu da ostave sve iza sebe i da se prepuste uživanju.

 

 

makonda-tracker