udobne poput oblaka

Omiljena haljina kraljice Leticije skida 10 cm u struku: Savršeno pristaje ženama svih godina i konfekcijskih brojeva

1

Ukoliko volite udobnu odeću i želite da izgledate otmeno i prefinjeno ova odevna kombinacija će vas oduševiti 

Letnji stajling kraljice Leticije
Letnji stajling kraljice Leticijefoto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Španska kraljica Leticija za mnoge je oličenje prefinjenog stila, pa ne iznenađuje što je mnogim ženama postala modna inspiracija.

 

Njene odevne kombinacije često su veoma atraktivne, a tokom leta preferira lagane haljine, udobnu obuću i bira materijale u kojima se oseća prijatno i opušteno.

 

U jednom takvom izdanju imali smo prilike da je vidimo danas, kada je u pratnji svog supruga Filipa, prisustvovala važnom događaju u Madridu.

 

 

Za tu priliku kraljica Leticija je ponela haljinu, Laura Bernal, koju je do sada nosila više puta, pa se može zaključiti da je upravo ona jedna od njenih omiljenih. U pitanju je svetloplava haljina sa belim tufnama, koja je savršeno pristajala njenoj liniji. 

 

Haljina je sečena u struku i ima kaiš od istog materijala, a zatim se postepeno širi i čini da linija izleda vitkije i izduženije. 

 

Španska kraljica Leticija u omiljenoj polka haljini oduševila Madrid
Španska kraljica Leticija u omiljenoj polka haljini oduševila Madrid foto: José Oliva / ContactoPhoto / Profimedia

 

Uz nju kraljica je ponela sandale sa štiklom srednje veličine koje su se savršeno uklopile uz njenu omiljenu haljinu. Ove cipele, kao i haljna savršene su za sve prilike.

 

One su odličan izbor i za večernje izlaske, ali i za poslovne sastanke. Mogu se nositi kako uz suknje, tako i uz elegantne pantalone ili haljine. 

 

Uz nju blistao je i njen suprug, koji je za ovu priliku poneo jednostavno teget odelo koje je iskombinovao sa belom košuljom i crvenom kravatom. 

 

Poznato je da kraljica Leticija obožava tufne, a u kakvim sve kombinacijama ih je nosila pogledajte u galeriji koja sledi. 

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO / POOL

 

 

 

makonda-tracker