nenadmašno

Bajkovita monohromatska Dolče & Gabana haljina Kim Kardašijan: Za ovo kažu da je njen najbolji stajling u životu

0

Kim Kardašijan je često znala da oduševi svojim modnim izdanjima, ali ovo je nešto najbolje što smo do sada videli od nje. 

Kim Kardašijan je sve oduševila sa ovom Dolče Gabana haljinom
Kim Kardašijan je sve oduševila sa ovom Dolče Gabana haljinom foto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovo izdanje Kim Kardašijan mnogi kritičari su opisali kao nešto najbolje što smo videli od nje, od kada je svet čuo za ovu rijaliti zvezdu. 

 

Ali, prvo mali uvod. Kako biste tačno shvatili šta je to Kim nosila. 

 

Dolče i Gabana je marka koja već decenijama važi za jednu od najrespektabilnijih u svetu mode.

 

Međutim, oni su rešili da svoju priču pre nešto više od 10 godina podignu na drugi nivo. Tada su lansirali megaluksuznu Alta modu, koja je rezervisana ne bogate, nego samo za one superbogate klijente. 

 

Od tog trenutka svake godine održavaju "Alta Moda Collection Show", koji predstavlja spektakulranu smotru njihovih najnovijih i najluksuznijih "krpica".

 

Dolče i Gabana pažljivo biraju i one koji dolaze na ovu reviju, pošto to moraju biti samo oni s A liste poznatih ličnosti.

 

Tako je ove godine Kim Kardašijan zablistala u jednoj njihovoj tamnoljubičastoj haljini, za koju mnogi kažu da je nešto najlepše u čemu smo do sada videli Kardašijanovu.

 

Haljina je od teškog satena, a veliki dugački šlep vam odmah upada u oči. Sa prednje strane je znatno kraća, te tako ostavlja otvoren pogled na noge dame koja je nosi.  

 

Haljina je specifična i po tome što nema rukave i bretele, pa ima tu senzualnu notu u vidu otvorenih ramena,.

Ovaj bajkoviti stajling lepa Kim je ukombinovala sa rukavicama od prozirnog tila, kao i sa salonkama i veoma luksuznim nakitom - ogrlicom od dijamanata i ametista, kao i malo manje upadljivim minđušama.

 

 

 

 

makonda-tracker